Egy olyan szertől persze hogy normális ami meggátolja az ember utódnemző képességét
2022. jan. 19. 19:41
2/14 anonim válasza:
Lehet az oltástól - habár nem túl valószínü- , meg lehet sok minden mástól is.
A tágabb rokonságban kb 14 nö van, mindenki megkapta a 3. oltást is, egynek volt kis eltérés a normál ciklushoz képest - eszerint nem igazán van hatással a nöi ciklusra.
Nem lehetsz esetleg terhes?
2022. jan. 19. 19:41
3/14 anonim válasza:
Persze, volt is erről egy cikk, hogy menstruációs zavart okozhat, azt hiszem a pfizer. Azt kaptál?
1: gratulálok a baromsághoz, akkor valószínűleg én is és a dokik is képzelődnek. 2 pfizer után babát várok, és minden a legnagyobb rendben van vele ;) ráadásul természetes úton, nagyon hamar össze is jött.
kérdező, én 2 pfizert kaptam, hamarosan tervezem a 3. pfizert is. az első után 1 mensi kimaradt, aztán megjött normálisan, a 2. nem okozott semmi galibát a ciklusomban. szóval én simán elképzelhetőnek tartom hogy az oltástól van, főleg ha nincs esély a terhességre.
2022. jan. 19. 19:52
7/14 A kérdező kommentje:
Oh köszi a gyors válaszokat, igen pfizer, terhességre semmi esély. Közbe mondtam pár embernek hogy mi a helyzet, rögtön kérdezték hogy 3. oltás után vagyok-e? Szóval ez elvileg köztudott dolog hogy bezavarodik, a 10 nap még semmi elvileg, lesz ez több is.
2022. jan. 19. 19:57
8/14 anonim válasza:
5-ös: minden értelmes ember fel tudja fogni, hoyg NEM az oltástól lehetne terhes a kérdezö, VISZONT a terhesség okozhatja, hogy 10 napja késésben van!
2022. jan. 19. 21:02
9/14 anonim válasza:
8 akkor én nem vagyok értelmes ember. Csak egész mondatokat tudok értelmezni, célozgatásokat nem. :)
2022. jan. 19. 21:04
10/14 anonim válasza:
Mások is mondták, hogy teljesen felborította a ciklusukat, szóval lehet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!