Étkezesi zselatin megfelel kollagénbevitelre?
Vagy valamilyen más módon érdemesebb? Kapszula, italpor?
Kocsonya és társai sajnos nem jatszanak, nem szeretem...
Igen a zselatin jó.
De a legjobb ha jó sűrű húslevest főzöl csontos húsokból. A hűtőben eláll sokáig, meg fof kocsonyásodni, de ha kidszedsz belőle és.megmelegíted, újra húsleves lesz. Le is fagyaszthatod adagokban.
Még a gumicukor is! :)
Mennyiséget sajnos nem tudok mondani, de a kapszulákban is ugyanúgy zselatin van...
Itt van pl. ez: (random rákattintottam)
13 g kollagén adagonként
Kb. egy zacskónyi tortazselé ennyi... :)
16:19-es vagyok, egy forrás az 1000 közül:
“ Your body makes collagen and other proteins by combining various amino acids. Whether or not you take a collagen supplement, you must eat a healthy diet that includes all the amino acids for your body to do this. Taking collagen may give you extra amounts of some amino acids, but not all. Eating a variety of foods ensures that you have the nutrients you need to produce collagen and other proteins, without the trouble, expense and uncertainty of relying on a supplement.
It’s also important to remember that taking collagen for a specific issue like improving your skin, relieving joint pain or maintaining muscle doesn’t work. We don’t get to decide how our body will use the amino acids in food or supplements. So, there is no reason to believe that taking a supplement works better than healthy eating.”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!