Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy ne érezzem...

Mit tegyek, hogy ne érezzem magam folyton felpuffadtnak?

Figyelt kérdés
Szinte mindig puffadt vagyok, mint aki folyton addig evett míg már nem fér bele semmi és meg nő a hasam mint a mikulásnak. Mi lehet a baj? Nem eszek annyit, hogy már semmi ne férjen belém csak amennyi jól esik és nem is eszek sokat, mert folyton így érzem magam.

2022. jan. 16. 17:53
 1/2 Contefleur ***** válasza:
Próbálj meg figyelni arra, hogy olyat egyél, ami nem puffaszt. Valamint a puffadásgátlók is tudnak segíteni ennek a csökkentésében. Ha lány vagy, akkor bizonyos nőgyógyászati problémák ( endometriózis) tudnak puffadást okozni. Érdemes kivizsgáltatnod magad.
2022. jan. 24. 15:05
 2/2 A kérdező kommentje:
Nő vagyok, nemrég szültem szóval sokat jártam nőgyógyászhoz vizsgálatokra. Kipróbálom a puffadásgátlókat.
2022. jan. 24. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!