Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Baj hogy ha összerágom a...

Baj hogy ha összerágom a kapszulákat?

Figyelt kérdés

Amióta az eszemet tudom "gyógyszerfóbiám" van, tehát egyszerűen nem bírom/merem bevenni a nagyobb gyógyszereket.

Az ilyen algopirinnel meg társaival elbánok, mivel szét lehet őket törni, de a kapszulákkal már gond van...

Pszichésen van valami gond, mivel nem "félek" a gyógyszertől, csak ahogy beteszem a számba, egyszerűen leblokkolok és nem tudok nyelni. Tudom furán hangzik. Szeretnék elkezdeni egy ilyen vitamin kúrát ezzel az "összerágós" módszerrel, de félek hogy lehet valami mellékhatása.

Kérlek segítsetek!

2010. szept. 8. 22:28
1 2
 11/11 anonim válasza:
én is egyszerűen félek lenyelni tablettát, kapszulát, mert félek, hogy megfulladok.. kis korom óta mindig szirupot szedek, de most már sok mindenbe kell kapszula vagy tabletta eddig belekevertem édes üdítőkbe, de a mostani kapszulám már úgyis nagyon rossz. és le kéne nyelnem rendesen, de akkor se tudom.. ja, amúgy fiatal vagyok (13). :)
2011. dec. 14. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!