Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Kb 1 hete van az hogy nincs kedvem semmihez, nincs étvágyam, keveset iszok, fáj a fejem és fáradt vagyok még ha alszok is. Heti 4 edzésem van amik körülbelül 2-2,5 órán át tartanak. Nagyon rossz így egyszerűen semmi kedvem élni. (16 éves fiú vagyok) De viszont körülbelül 1 hete beszélgetek egy lánnyal akivel egy suliba járunk. Már előtte is szemeztünk mindig aztán elkezdtünk beszélgetni. A termembe is gyakran jár mert jóba van 2 osztálytársammal akikkel beszélget meg hat ugye miattam is. Viszont ha ott van akkor kicsit kellemetlenül érzem magam mert nem szeretek az osztály előtt vele beszélni. Már szinte mindig csak rá gondolok. Gyakran hogyha nem ír vissza csak később akkor kicsit idegeskedek de aztán már megnyugszok. Már igazából szerelmes vagyok belé de nagyon. Eddig rengetegen akartak vele összejönni mert tényleg gyönyörű és úgy megvan benne minden, de úgy tényleg egyszerűen tökéletes bár tudom hogy olyan elvileg nincs😅 de számomra mégis. De nekik már az elején mondta hogy nem akar semmit. Én is tetszek neki mert szokott olyan apró dolgokat mondani amiből ezt le tudom szűrni. Nem akarom elrontani ezért nagyon próbálok figyelni hogy mit írok/mondok. Mindig azon gondolkodok hogy remelem nem írtam semmit úgy hogy máshogy lehessen érteni vagy valami. Nem tudom hogy lehet e ettől ez az egész ezért gondoltam megkérdezem hátha ti tudtok valamit mondani. Ha van bármi kérdés akkor tudok rá válaszolni. Köszönöm hogy szántál időt rám és elolvastad!2022. jan. 15. 23:07
1/1 Contefleur válasza:
Kitartást. Kamasz vagy, ilyenkor a hormonok összevisszaságot okoznak a szervezetedben, ettől lehet ez a hangulatváltozás. Azt tanácsolom, hogy közeledj a lányhoz, lépjél. Szurkolok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!