Milyen NAGYON erős antidepresszáns-hangulat javító gyógyszerek vannak?
Aki tapasztalatból tud valamit ajánlani, az lenne a legjobb!
1,5-éve járok pszichiáterhez, de iszonyat dilettáns + kvára lesz@r engem.Most tartunk a 4-edik kísérletezésnél [4-edik fajta gyógyszernél].Ez a negyedik fajta, amit kisírtam neki nagy nehezen, picikét használ. De még mindig nem tudok pl: pénztárnál köszönni-fizetni, óriás tömegekben mozogni.Nagyon erős szorongásra,szociális fóbiára, pánikbetegségre, súlyos mélydepresszióra+bipolaritásra kellene egy nagyon erős szer.
Úgy hogy a vásárlásokat néhány feles után intézem, az valamit hat, de ez nem állapot.
Pont most olvastam hogy az a baj a bipolárisok gyógyszerezésével hogy a depressziós és a felpörgött időszakokban más-más gyógyszer kell, pkusz erre rájön még hogy nem is biztos hogy az első gyógyszer beválik. Plusz terápia kell. Ez mind időigényes. Tetézem azzal hogy az sem árt ha a beteg gyógyulni akar, mert akkor az egésznek nem sok értelme van. Ha csak azt akarja hogy kiüsse magát akkor nem fog gyógyulni.
Kérdező ha ingyenes ez jársz akkor nem biztos hogy tudsz váltani, de ha fizetőshöz akkor válhatsz orvost.
Szoktatok beszélgetni vagy csak felirja a gyógyszereket? Mert önmagában a gyógyszer nem fog segíteni hosszútávon.
Fapados ingyeneshez, igen.
Nem akarom kiütni magam, csak meg gyógyulni.
Mindig még a váróban kitöltet velem egy kis kétoldalas tesztet vagy mit, és én mivel igazából nem javul az állapotom, így kb mindig ugyan azok a válaszaim.Néhány mondatot szoktam vele váltani, pl mi történt mióta nem látott és mesélem.Meg annyi hogy hogy érzem magam, aztán írja a receptet.
Talált!
Jelenleg azt szedem, napi 2db-ot.
Ez a 4edik fajta eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!