Ha abbahagyom az orrtúrást akkor visszatérhet a szaglásom?
Figyelt kérdés
Most 26 vagyok. A mai napig túrom az orromat, és nincs szaglásom semennyire, csak ha valamit kb feldugok az orromba akkor érzem a szagát, és csak ha nagyon erős.
Ezt a hobbimat 7 évesen kezdtem, mikor orrmandulám volt, rászoktam akkor erre, azóta se hagytam abba.
A kérdésem, ha leszoknék róla akkor újra lenne szaglásom?
Kezdtem magamat nagyon rosszul érezni amiért nincs szaglásom :/
2022. jan. 14. 20:15
1/9 anonim válasza:
Nekem kb. ha 4 éve dugult el az orrom úgy, hogy csak ritkán érzek szagokat. Engem egyáltalán nem zavar. Ameddig szájon és orron át is kapok levegőt, nekem rendben a dolog.
2/9 A kérdező kommentje:
Nekem nincs eldugulva. Tökéletesen kapok rajtuk levegőt. Csak valahogy mégse érzek semmit szinte.
2022. jan. 14. 20:38
4/9 anonim válasza:
Első vagyok. Én részemről feleslegesnek tartom, mert a légzés nagyobb szükséglet nekem, mint szagokat érezni.
5/9 anonim válasza:
Kb egy doboz gyógyszert kellene beszedned… de mindegy
9/9 anonim válasza:
Amúgy nagy eséllyel egy medrol kúra lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!