Elképzelhető, hogy nyáron felfüggesztik a védettségi igazolvány hiánya miatti korlátozásokat?
Én azt hallottam O.V.-től, hogy lejáratják az érintettek igazolványait, amivel lényegében annyi a hiba, hogy manapság a gyakorlatban 100-ból 99, de lehet, hogy az is megállja a helyét, hogy 1000-ből 999 helyen nem szkennelik be az igazolványon levő QR-kódot.
Ha pedig nem szkennelik be, akkor az 1 oltásos, vagy a 2 oltásos okmánya ránézésre pont olyan, mint az enyém, aki 3 oltást (mindháromszor Pfizert) kaptam.
Én most borítékolom neked, hogy kötelezővé fogják tenni az oltást ugyanúgy, mint Ausztriában...
Valójában ha körbenézel mondjuk csak Európában, 1-2 országot leszámítva mindenhol sokkal szigorúbbak a jelenleg érvényben lévő szabályok mint nálunk. Sőt, ha belegondolsz tavaly karácsonykor és szilveszterkor bezárkózás volt, idén nem, annak ellenére, hogy nem kevesebb a fertőzött mint tavaly volt... :)
DE!
Mivel nem akarja magára haragítani a népet és bukni a választást a Fidesz, így nem volt bezárkózás. Áprilisban nyernek, lemegy a nyár, és a nyakam rá hogy jön majd a kötelező oltás... Bárkivel bármiben mernék fogadni, hogy ez így lesz. Nem fog kelleni semmilyen igazolvány, mert mindenki oltva lesz. Szavam ne feledd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!