Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Elmondjam a családnak hogy...

Elmondjam a családnak hogy melanómát vettek le rólam?

Figyelt kérdés

Egy anyajegyet (annak látszót) vettek le róla, nem látható testtájékról. Szövettan, eredménye: melanóma.

A család nem tudja, mivel a műtét kb 10 perces volt, pár öltés a nyoma, és amúgy is ruhás testtájék.

Elmondjam a családnak hogy ne szépítsünk ez bőrrák?

2022. jan. 14. 11:03
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
69%
Sose értettem, hogy a CSALÁD előtt, akik szeretnek téged, és törődnek veled, talán nem érdemlik meg a bizalmadat, hogy elmond ezt nekik? Mi értelme a titkoknak?
2022. jan. 14. 11:09
 2/28 anonim válasza:
46%
Anyajegy eltávolítás nekem is volt, a család tudta akkor, hogy eltávolításra kerül, mivel ez volt a célom, hogy ez sikerüljön. Mondjuk, a műtét körülményei tényleg lazák voltak, holott másra számítottam.
2022. jan. 14. 11:11
 3/28 anonim ***** válasza:
93%

Ha azt akarod, hogy tudják, akkor mondd el. Ha titokban akarod tartani, akkor ne. Ezt neked kell eldöntened.

De miért ne tudhatná legalább a családod? Engem azért szokott érdekelni, hogy a családtagjaimmal mi van...

2022. jan. 14. 11:15
 4/28 anonim ***** válasza:
91%
Nem igazán értem a kérdést. Ha normális a kapcsolatod velük, mi okod van eltitkolni? Egyébként innentől kezdve úgyis félévente menned kell mindenféle kontrollra és izgulhatsz, hogy minden rendben legyen, gondolod, nem fogják észrevenni, hogy valami van?
2022. jan. 14. 11:17
 5/28 A kérdező kommentje:

"? Mi értelme a titkoknak?"

Hát majd akkor mondom el ha áttétet képezett (ezt majd a góckutatás dönti el, majd valamikor ha lesz rá időm) és kiderül hogy áttétes rákosként menthetetlen vagyok.

Ha meg nem és megúszom, akkor nem is szólok.

2022. jan. 14. 11:18
 6/28 A kérdező kommentje:

" hogy minden rendben legyen, gondolod, nem fogják észrevenni, hogy valami van?"

nem fogják mert külön élek és nem tudják honnan is tudnák hogy én orvoshoz járok.

2022. jan. 14. 11:21
 7/28 anonim ***** válasza:
45%

De sajnállak kérdező, hogy ennyire magányos vagy, hogy még ezt se vagy képes megosztani a családoddal. Látom "virágzik" a családi kapcsolat nálatok.

Nemcsak a rosszhírt kell közölni, mivel nemcsak az a hír, hanem a jó hír is hír.

Mindegy, ha te már eleve eldöntötted, hogy nem mondod el, akkor minek tetted fel a kérdést? 😕😫😒

2022. jan. 14. 11:31
 8/28 A kérdező kommentje:

" hogy még ezt se vagy képes megosztani a családoddal."

Nekem ez olyan picsogásnak tűnik. Most mit verjem a vészharangot? Levettek egy valamit és? Majd ha lesz miről beszélni egyelőre mit játsszam a hattyú halálát.

2022. jan. 14. 11:33
 9/28 anonim ***** válasza:
11%
mond meg, de tedd hozzà, hogy nem kell agódni, mert mèg nincs szövettan. Ez ekkorra vàrható. Ha bàrmi lesz mondani fogod nekik.
2022. jan. 14. 11:34
 10/28 A kérdező kommentje:

"akik szeretnek téged, és törődnek veled"

ja és erre csak most kapcsolok: ezt honnan veszed hogy így van?

2022. jan. 14. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!