Mit gondoltok nagyon sovány vagyok ha 13 éves vagyok 160 cm kb, és 39-40 kg? és mit tegyek h meghízzak?
Hülyeség.
Teljesen normális is lehet, és valószínűleg az is ez a súly. Én is sovány vagyok, ráadásul fiú, egyszer elmentem teljesen más okból teljes kivizsgálásra és túl jó lett minden leletem. Akkor pedig még egy 30-as érték volt a magasságom és a súlyom között, neked meg csak 21-20...
Ha annyira zavar, elmész egy gyors kivizsgálásra, és utána nem kell törődnöd a súlyoddal, mert akkor már kiderül, hogy nincs semmi betegség a háttérben, amúgy 99% szerintem, hogy nincs.
"Hízni" pedig sportolással és fehérjedús étrenddel lehet izmosodni, de szerinte, 13 évesen ez még lényegtelen...
Nincs mit.
Ne görcsölj ezen, én is ilyen vagyok, de már elfogadtam magam. Halálom amikor a szinte még kamaszkort se elérő gyereket lesoványozzák, hát istenem milyen legyen, most nyúlik, minden energiát oda használ a szervezet, ehet akármennyit... ilyenkor egészséges a vékonyság, jópár év és úgyis küzdhetsz majd a kilókkal, hogy el ne hízz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!