A grafén-oxidnak mi lenne a szerepe egy vakcinában?
Máshol leírják,hogy nincs benne és hivatkoznak erre meg arra.
De ha van benne vagy lesz majd a jövőben akkor mi a szerepe? Mit csinál?
Miért nem károk? Ha már az osztrák grafén szakértő kémikus szerinte minden szétvég,roncsol és vérzést okoz és nem látják,mert nem keresik,rossz mikroszkópot használnka stb.
"Parancsolj, itt a Nature Magazinban megjelent szakcikk arról, hogy nanotechnológiát használnak a vakcinákban. Ez csak egy cikk, többet is lehet találni. A linkelt cikkben lévő első ábrán szerepelnek az oltás összetevői: titán-dioxid, grafén stb."
Az általad megadott cikkben pontosan hol is írják azt, hogy a vakcina összetevője a grafén meg a titán-oxid? Ezt meg tudnád még mutatni? Mert erről konkrétan egy szót sem találtam a linkelt cikkben. Valószínűleg az én angolom túl gyenge hozzá, hogy megtaláljam.
"A linkelt cikkben természetesen "vírusfertőtlenítő szernek" nevezik a grafént és a titán-dioxidot. Utóbbi rákkeltő és génkárosító hatású, írja róla a Wikipédia is."
Igen, azt én is megtaláltam, de azt nem, hogy hol írja azt, hogy benne van a vakcinában.
@22 Ez volt nekem is furcsa, mert ezeket az anyagokat valóban megemlítik a cikkben, de olyan vonatkozásban, hogy a maszkokba rakva azok visszanyerik "disinfectant" állapotukat. Sehol nincs megemlítve vakcina-összetevőként. Nekem legalábbis ezt sikerült kibogarásznom a cikkből a titán oxiddal kapcsolatban, de Petimbo, igazán segíthetnél, hogy hol van benne az amit írtál, hátha nem vettem észre valami apróbetűs részt.
Szóval pontosan hol is található a @17 válaszodban írt cikkben, hogy a titán oxid vagy a grafén a vakcina összetevője lenne?
@petimbo: Yay. Molekulákat nem elekteonmikroszkóppal mutatunk ki, hanem reakcióikon keresztül. Bár a bácsi homeopata, tehát a kémiáról sok ismerete nem lehet.
A titán-dioxid esetén jelenleg csak annyi valószínű, hogy bizonyos daganatok megjelenésében szerepe lehet. A grafént pedig jelenleg gyógyszerészeti kutatásokban használják, mivel a sejteket nem károsítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!