Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szénmonoxid érzékelő hármat...

Szénmonoxid érzékelő hármat csippant, mi a teendő?

Figyelt kérdés
Kiszellőztettem azonnal és azóta csendben van. Rányomtam az alacsony szintű felügyeleti módra, ami azt jelenti, hogy már 10 ppm-nél, azaz nagyon alacsony koncentrációnál is bejelezne, ha érezné valamit, de nem teszi, ennek lassan egy órája (bár azóta nem is megy már a sütő). Honeywell XC70 a készülék. Hozzátartozik, hogy nemrég lett cserélve az ablak műanyagra és most este ment a gázsütő több órát, illetve főztem is egy égőn. Több napja nem nyitottam ablakot, csak egy minimális szellőző van a fürdőben (társasház). Lehet, hogy azért csipogott, mert a sütő, az égő és az átfolyós vízmelegítő elhasználta az oxigént és én nem szellőztettem ki időben? Érdekesség, hogy egy másik típusú érzékelő, egy Tracon CO201A csendben figyeli az eseményeket és végig 000 ppm-et mutat. Vagy lehet, hogy ez nem annyira érzékeny, mint a Honeywell? Mindkettő rajta van a jóváhagyott készülékek listáján.
2022. jan. 7. 02:10
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Valaki nálam okosabb lát ebben a tájékoztatóban olyat, hogy normálisan, zölden villog, mégis csipog!?

[link]

2022. jan. 15. 01:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!