Igaz az,hogy akit korona vírussal lélegeztető gépre raknak annak elfolyik a tüdeje?
2/
Túl sok tüdő folyt el :) De legalább ismerősöm 3 oltással biztonságban van tüdő folyás ellen :)
4/
De ő azt mondja ott nem sok esélye van,hogy valaki belehaljon vagy lélegeztető gépre kerüljön,sőt enyhébb a lefolyása a dolognak.Én amúgy úgy hallottam az oltást aki felveszi az oltásban superman gének vannak ami mindentől is megvéd.
6/
Pedig mindenhol azt hallani,hogy az oltatlanok nagy mennyiségben hullanak az oltottak köszönik jól vannak oltasson ön is.Már nincs sok csak még vagy 10 oltás... Azt mondja ismerősöm a nem normálisak nem oltatnak ,köszöntem neki :) Azt mondja ,hogy már a német egészségügyi miniszter is meg mondta van aki oltat és túléli esetleg enyhe tünetekkel van aki nem oltat az meg belehal vagy súlyos szövődmények lesznek.Bár a motorozás is hasonló 3 féle motoros van az egyik el fog esni a második már elesett a harmadik meg meghalt.A sok hülye meg tüntet a világon mindenhol még a marha németek is :)
9/
Lehet az volt a baj,hogy keverte :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!