Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Igaz az,hogy akit korona...

Igaz az,hogy akit korona vírussal lélegeztető gépre raknak annak elfolyik a tüdeje?

Figyelt kérdés
Egy ismerősöm azt mondta két csaj ismerőse dolgozott a korona részlegen be is sokaltak mert annyi ember halt meg és mikor rá rakták a betegeket a lélegeztető gépre elfolyt a tüdejük.Azt mondta be kell adatni az oltást mert az meg véd mindentől,meg nem folyik el az ember tüdeje mert lélegeztető gép sem kell.

2022. jan. 6. 19:09
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
xddd
2022. jan. 6. 19:11
 2/10 anonim ***** válasza:
91%
Ahhh akkor már értem hirtelen miért jött fel ennyire a Duna
2022. jan. 6. 19:14
 3/10 A kérdező kommentje:

2/

Túl sok tüdő folyt el :) De legalább ismerősöm 3 oltással biztonságban van tüdő folyás ellen :)

2022. jan. 6. 19:19
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
3. Dehogy van biztonságban... 3 oltással is haltak már meg.
2022. jan. 6. 19:27
 5/10 A kérdező kommentje:

4/

De ő azt mondja ott nem sok esélye van,hogy valaki belehaljon vagy lélegeztető gépre kerüljön,sőt enyhébb a lefolyása a dolognak.Én amúgy úgy hallottam az oltást aki felveszi az oltásban superman gének vannak ami mindentől is megvéd.

2022. jan. 6. 19:30
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
5. Oltás nélkül sincs sok esélye a halálnak...
2022. jan. 6. 19:33
 7/10 A kérdező kommentje:

6/

Pedig mindenhol azt hallani,hogy az oltatlanok nagy mennyiségben hullanak az oltottak köszönik jól vannak oltasson ön is.Már nincs sok csak még vagy 10 oltás... Azt mondja ismerősöm a nem normálisak nem oltatnak ,köszöntem neki :) Azt mondja ,hogy már a német egészségügyi miniszter is meg mondta van aki oltat és túléli esetleg enyhe tünetekkel van aki nem oltat az meg belehal vagy súlyos szövődmények lesznek.Bár a motorozás is hasonló 3 féle motoros van az egyik el fog esni a második már elesett a harmadik meg meghalt.A sok hülye meg tüntet a világon mindenhol még a marha németek is :)

2022. jan. 6. 19:49
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
A járványra már van több sokkal hatékonyabb ellenszer, mint az oltás. Mondd ezt az aluliskolázott ismerőseidnek.
2022. jan. 6. 20:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Csollány Szilveszternek is 3 oltása volt. Mégis ECMO-n van. Ennyit erről. (2 Pfizer, 1 Janssen)
2022. jan. 7. 01:25
 10/10 A kérdező kommentje:

9/

Lehet az volt a baj,hogy keverte :)

2022. jan. 7. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!