Létezik valami nagyon erős altató?
Csak vénykötelesek vannak.
Max gyógynövény alapúakat tudsz venni recept nélkül, az meg mindenkinél máshogy/egyáltalán nem hat.
Létezik nagyon erős altató. Pl. Dormicum. De az receptköteles.
Létezik vény nélkül kapható nagyon erős altató? Nem létezik.
Sőt, semmien altatót nem adnak vény nélkül. Sem gyengét, sem erőset, semmiet.
Egyébként az alvászavar megoldása nem az altató. Az alvászavarnak mindig van oka. Azt kell megtalálni és megszüntetni. Utána elmúlik az alvászavar.
Egyszetű válasz, csak ép ész kéne hozzája!
Nem létezik!
Nekem is vannak alvászavaraim, írt fel a pszichiáterem altatót. Mondta, hogy ezt csak néhány hónapig szabad szedni, mert függőséget okoz. Szóval csak receptre kapható, úgy is csak átmeneti megoldásként. 3 hónapig kiválóan aludtam, aztán minden újra sz@r lett, mikor abba kellett hagynom.
A gyógynövény alapú cuccokat szerintem felejtsd el, semmit sem érnek, legfeljebb nyugodtabb leszel kicsit.
Nekem hosszú távon a meditáció segített, de sokáig kellett gyakorolnom napi szinten, mire rendeződött az alvásom.
Kifejezetten alvást elősegítő gyakorlatok is léteznek, javaslom nézz utána.
Mielött erős drogokhoz nyúlnál szerintem próbálj illóolajat prologtatni, frissitő párnasprét használni, alvási technikákat kipróbálni és gyógynövényes dolgokat. Bár ha tényleg olyan rossz lenne, az orvos írna fel neked szerintem. És remélem nem valami rossz vagy szomorú ok miatt írtad ezt a kérdést :(
Remélem jól vagy, kedves kérdező. <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!