Melyik Covid elleni oltástól lett mellékhatás nálad?
Oltatlanságom egyenlege:
-99,98% védettség a vírussal szemben
-100% védettség az oltások mellékhatásaival szemben.
Király! :)
A felsoroltak közül asszem már csak ezek vannak: Janssen, Pfizer, Moderna.
De javítson ki valaki ha tévedek.
Akkor ez mi?
koronavirus.gov.hu/cikkek/magyarorszagra-erkezett-vakcinak-tipusa-es-mennyisege-25
Hosszú vagy rövidtávú érdekel? Mindegyiknek le van írva amúgy, neten találsz rá válaszokat a gyakoritól az egészen ritka mellékhatásokig…
Amúgy saját példa, én minden oltástól kidőlök, de én a tű miatt stresszelek is sokat, már ez gyengít rajtam. Szóval az 1-2 dózis sinopharm után hőemelkedésem volt és nagyon durván fáradt voltam. A kezem nem kezdett el rögtön fájni az oltás után, kb fél nap kellett neki. Az első után 2 nappal később be is gyulladt, a bőröm is felhúzódott ott és ki is pirosodott, nagyon fájt ha bármi hozzáért. A második után ez már 1 nap után jött elő és jegelés segített rajta meg algopyrin csak. Harmadikra pfizert kaptam, itt csak simán fájt a karom durván 1-1,5 hétig, mint az előzőeknél, de szerencsére nem gyulladt be. Ennél is nagyon fáradt voltam, volt egy állandó diszkomfort érzetem néhány napig és néha kisugárzott a fájdalom a hátamba vagy a nyakam felé.
De azt hozzátenném, hogy a HPV vagy a hepatitis B vagy akár a H1N1 után is hasonló tüneteim voltak.
#9!Köszi, de amiket leírtál, azok nem mellékhatások, hanem oltási reakció. Engem csak mellékhatás érdekel.
Azért kérek személyes példát, mert a statisztikákban nem hiszek. A legtöbb ismerősömnek lett oltás után valami kedvezőtlen változás, de a dokik le se sz.rják, biztos nem az oltástól van. Nem vizsgálják, nem jelentik, szóval soha nem kerülnek be a statisztikákba. Viszont a legtöbb ismerősöm egyforma vakcinát kapott, így a többi is érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!