Nem bírom elviselni a hagymaszagot? (!)
Fogadd meg a következő tanácsot: Hallgass az érzéseidre és a tapasztalataidra - persze ismerve minél mélyebben az emberi szervezetet.
Igen, én több helyről is azt hallottam, hogy a bőrön tud párologni a hagyma szaga. És, ha tudni akarod, hogy miért válaszolok ilyenkor, akkor megosztom: este szellőztettem és éreztem, mintha büdös jönne be kintről. Vagy a szoba áporodott szagáról lenne szó? Azóta nagyjából 1 órát szellőztettem és nem ment ki. Végül arra a következtetésre kell jutnom, hogy amit én ettem hagymát, hogy én magam érzem azt a bűzt. (fél fej vöröshagyma (nagy vöörshagymáé) és 2 gerezd fokhagyma pirítva - persze nem magában). Máskor is kellett szellőztetnem, de akkor 3 vagy 4 órát és igen hideg volt.
Nagyjából 1 éve ismét büdöset éreztem és nem tudtam vele mit kezdeni, sokszor szellőztettem és csak átmenetileg volt javulás. Végül megtaláltam (:D) fokhagyma kezdett rohadni. És az a szag valamelyest emlékeztet erre a szagra, amit a múlt időszakban kétszer is megtapasztaltam.
Hát nem tudom, hogy mit csináljak ezek után...lejjebb kell vinni az adagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!