Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kihez kéne fordulnom?

Kihez kéne fordulnom?

Figyelt kérdés
A gerincem alsó csigolyái kicsit jobbra tolódik.azt mondták ez vagy születési vagy amikor tizenévesen "hirtelen" megnőttem akkor így "nőt". korábban nem volt gondom de egy két éve azért fájdogálni kezdett a derekam (mondjuk kinek nem szokott ugye). idén már volt hogy a lehajolás is nagyon fájt megint volt röntgen ami megint kiderítette hogy jobbra van tolódva az alsó csigolyák. elmentem vele a reumatológushoz aki adott egy papírt amin vannak gyógytorna gyakorlatok meg hogy járjak úszni és kész! előtte is csináltam ilyen gyakorlatokat azóta is hála az égnek elmúlt a derékfájásom viszont egy hónapja a nap 24 órájában a far izmom a combhajlítóm és a vádlim görcsben van a jobb oldalon.. a far izmom mindig folyamatosan a hajlítóm kicsit ritkábban a vádlim meg a legritkábban de elő előfordul kisebb nagyobb intenzitású fájdalommal még fekvés közben is érzem ha egyszerűen csak a másik oldalamra akarok feküdni már az is elég fájdalmas tud lenne időnként de mindez "csak" a jobb oldalamon érzem. most menjek vissza a reumatológusomhoz hátha akar is kezdeni vele most már vmit vagy kihez lenne érdemesebb inkább?
2021. dec. 30. 15:38
 1/4 A kérdező kommentje:
31 éves férfi vagyok hátha ez számít...
2021. dec. 30. 15:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez a reumatológus szakterülete. A rehabilitáció pedig a gyógytornászé, de előtte mindenképp kell reumatológiai vizsgálat.
2021. dec. 30. 15:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Ortopédia és reumatológia
2021. dec. 30. 16:24
 4/4 A kérdező kommentje:
nem lehet hogy egy "egyszerű" izomlazító injekció is segíthet? vagy azt a háziorvos nem adhat?
2021. dec. 30. 18:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!