Az meglátszik hason, ha páromnál vagyok és nem kaksiztam azóta?
3 napja vagyok a barátomnál. Nem voltam nagywc-n ezalatt, ma reggelig nem is kellett. Reggel beültünk szaunázni, előtte éreztem ingert de nem mentem el. Szaunában ülve észleltem hogy hastájékon kicsit mintha kitülemkednék. Ez a nagywc hiánya miatt van, vagy pedig csak a székelési inger miatti esetlegesen keletkezett puffadás? (N)
Köszi ha tudtok segíteni.
Én anno nyári táborban voltam így, szombaton mentünk, én és a barátnőm meg mindketten szerdán nagyvécéztünk.
Nem látszott, illetve nem is éreztünk semmit, mintha elpárolgott volna a köztes időben :D
Mégis, hogy tudnánk mi ebben segíteni?
Egyenlőre próbálom eldönteni, hogy komoly-e a kérdés, vagy csak trollkodsz!
Te élvezed, hogy a bélműködéseddel kapcsolatban a párkapcsolati rovatban irkálsz?
Erősen rossz kategória.
Menj el nyugodtan nagywcre, szerintem a barátod is tudja, hogy a lányok is szoktak. Sajnos nagyon komoly következményei lehetnek, ha visszatartod sokáig.
#2 én is ezen gondolkodtam, de szerintem komoly.
Nem ertem miert nem lehet kaksizni a pasidnal :D
Folyatod a vizet mintha tusolnal es kozben gyors kinyomod es szagtakanitod a klozettet,ennyi
Utana tusolas es semmit sem fog eszrevenni
Nem ertem mit hiszel?A pasik nem tudjak hogy a nok is ugyanugy kakilnak?:D
Ha ciki ott akkor meg intezd el mashol
Nem tudom hol szaunaztok de ha furdoben akkor ott gyors intezd el a dolgot vagy addig huzod az idot hogy kesobb nem lesz kellemes kinyomni a mignont
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!