Akinek lúdtalpa / bokasüllyedése van, segítene néhány kérdésben?
Arra vagyok kíváncsi, hogy a kezdeti stádiumban a bokasüllyedés okozott-e derék illetve sarokfájdalmat?
Sosem voltam derékfájós, de az utóbbi hónapokban mégis jellemző lett rám. Illetve a sarkam is szokott fájni, az Achilles ínnél kétoldalt. Gyermekkorom óta X lábam van, viszont a vizes talplenyomatom nem utal lúdtalpra. De nem tudom hova tenni ezeket a fájdalmakat. Lehetséges-e, hogy kezdődő bokasüllyedés?
Nekem most leaz talpbetetem. Bokasullyedesem van. Nem is tudtam. 41 eves vagyok.
A derekam egy ideje majd leszakad. A terdemben neha volt ki nyilalas meg kattogott a csont es neha keresi a rendes helyet. Utana beall es minden ok.
Remelem segiteni fog a talpbetet.
Es futocipobol a stabilat kell keresni! Ott vanak olyanok amikbe muanyag van beepitve ezert megtartja a labat. Gyogytornaszom mondta.
Ki kell cserelni a talpat a sajat talpbetetre es az elvileg jol tamaszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!