Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ezek az emberek biológiai...

Ezek az emberek biológiai csodák lennének?

Figyelt kérdés

A mindennapi életben is lehet találkozni ilyenekkel, de most én inkább néhány ismertebbet sorolnék fel, akiket filmekből vagy klippekből ismerhetünk.

Jennifer Beals: 1983-ban tűnt fel a Flashdance-ben, 19 évesen. Ez azért már nem tegnap volt.Azután sokáig nem volt szem előtt, de mostanában ismét láttam pár filmben, legutóbb a Hazudj, ha tudsz!-ban.Most, közel 47 évesen még mindig gyönyörű az alakja és különösen bájos, fiatalos az arca, sok olyan férfi elfogadná barátnőnek, akik akár a fiai lehetnének.

Bolo Yeung: Az ázsiai harcművész-színész először egy, a hetvenes években készült Bruce Lee filmben volt látható. (mármint laikusabb európai nézőknek, mint pl. én)

Azután sok más filmben is szerepelt és 88-ban ő játszotta Van Damme ellenfelét a Véres Játék című küzdősport-filmben.Akkor már 50 éves volt, a kora alapján a 28 éves Van Damme akár a fia is lehetett volna. Én nem akartam elhinni, hány éves, a harmincas évei közepén járónak néztem, aki teljesen hiteles volt a félelmetes bajnok szerepében.

Lionel Ritchie:A minap láttam egy vele készült interjút. Ebben közölték, hogy már 61 éves. Ezt sem nagyon akaródzott elhinnem, mert semmi öregeset nem láttam benne, a magam részéről maximum 40 évesnek gondoltam volna.

Az lenne a kérdésem, hogy ezek az emebrek vajon hogy csinálják? Tudom, van pénzük szakemberre, sokat segíthet egy sminkes, egy jó beállítás és egyéb praktikák is, de más sztároknál azért az összes trükk ellenére mégiscsak meglátszódik a kor, bármennyire is szeretnék eltüntetni a nyomokat.

2010. szept. 7. 14:16
 1/1 anonim ***** válasza:

plasztikai sebész..:D

A felsorolt sztárok tudják hogy ki a jó plasztikai sebész, és ahhoz mennek... a többiek nem:D

2010. szept. 7. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!