Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Bocs, ha hülye kérdés, de...

Bocs, ha hülye kérdés, de miért mosnak fogat egyes emberek reggeli előtt?

Figyelt kérdés
Az a logikus, hogy étkezés után mosunk fogat, nem?
2010. szept. 7. 12:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Hogy ne legyen büdös a szájuk, főleg ha nem is reggeliznek vagy csak későn. Tényleg hülye kérdés
2010. szept. 7. 12:04
 2/6 anonim válasza:

én amikor reggel kinyitom a szemem, mert össze szeretnék bújni a a párommal és , hogy véletlenül se legyen kellemetlen szájszagom

reggeli után is fogat mosok

2010. szept. 7. 12:07
 3/6 anonim válasza:
* egyből megyek fogat mosni (ez kimaradt)
2010. szept. 7. 12:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem hülye kérdés pláne ha úgy veszem hogy este nem mos fogat amikor órákig erjedhet a szájban reggel viszont rövid idő múlva úgyis eszik.
2010. szept. 7. 12:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Azért mosok reggeli előtt (is)fogat,mert anélkül ápolatlannak érezném magam és úgy nincs kedvem reggelizni sem.Ha nagyon sietek ,akkor csak reggeli után mosok fogat.
2010. szept. 7. 12:10
 6/6 A kérdező kommentje:

Nyilván nem azokról szólt a kérdésem, akik nem reggeliznek.

Én személy szerint,(szinte mindig reggelizek) ha reggeli előtt mosnék fogat, akkor szörnyű íze lenne a reggelinek. Ugyanis ha felkelek, a reggeli tisztálkodás, stb után azonnal eszek egy pirítóst vagy valamit, akkor miért kéne fogat mosnom előtte? Szóval nekem ezért tűnik hülyeségnek az evés előtti fogmosás (kivéve, ha fogyózol).

Ha együtt alszol valakivel, azt megértem. De egyedül élők is csinálnak ilyet.

2010. szept. 7. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!