Branül utan lehet edzeni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ma engedtek ki a korházból vasárnap este kerültem be. Kivizsgálások miatt voltam bent. Semmi olyan nem volt ami "leterhelte" volna az immunrendszert vagy barmi mást csak volt egy 24 órás vizeletgyűjtés székletmintákat kellett venni és ennyi.Viszont bennem volt 3 napig a branül. És kb 2 órája szedték ki. Délután lehet edzeni vagy ma inkább hagyjam emiatt ki? Nem érzek semmi mellékhatást rengeteg energiám van mivel hát 3 napig feküdtem. Bicepsz,hát,alkar edzés lenne egyébként szóval emiatt is kérdezem meg
Jaa még annyi hogy ma nem vettek belőle vért csak tegnap.
2021. dec. 22. 15:05
2/2 anonim válasza:
1 hét azért túlzás. 3 napig kíméld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!