Normális tűnet hogy brutális alhasi fájdalmam van covid alatt?
Figyelt kérdés
Ma voltam a háziorvosnál 38,2 lázzal. Köhögök, folyik az orrom, és ezek nem is nagyon zavarnak de nagyon fáj az alhasam. A doktor szerint ez normális nekem viszont nem tűnik annak. Meg sem vizsgált mert a covidra fogott mindent. Kinek milyen tünetei voltak és mikor enyhültek?2021. dec. 22. 13:28
1/6 anonim válasza:
Semmilyen hasi fájdalmam nem volt. Hasmenéses tünet lehet, de ez amit írsz sokkal több annál.
2/6 anonim válasza:
Manapság más betegség nem létezik csak a COVID. Ha nem COVIDOS vagy, halott ember vagy.
3/6 anonim válasza:
4/6 A kérdező kommentje:
Attól félek én is hogy az orvos nem vesz észre pl egy vakbelet.
2021. dec. 22. 13:53
5/6 anonim válasza:
Teljesen jogos kérdező az aggodalmad. A covid egy felső légúti fertőző megbetegedés, mellette ugyanúgy zajlik az élet, szóval ugyanúgy begyulladnak a vakbelek, bármi, mint covid előtt, ill. után fog. Mondjuk vakbélnél pont nem az alhas, de nem ez a lényeg, mert lehet egy méhen kívüli terhesség akár.
Nem tudok mit tanácsolni. Talán, hogy hívd föl a háziorvosod és ha nem vizsgál meg szólj, hogy ha ez valami más betegség akkor betegjogi képviselőhöz fordulsz. Azért nonszensz, hogy nem vizsgált meg. Az a baj, hogy magán hasi ultrahangra befizethetnéd magad, de, hogy ma vagy holnap lesz-e időpont az erősen kétes.
6/6 A kérdező kommentje:
Sajnos én vidéken élek és itt csak heti 3 alkalommal van orvos akkor csak pár órát. Most karanténba kerültem szóval hiába kérek bárhova időpontot. Velem él idős súlyosan beteg édesanyám aki ápolásra felügyeletére szorul. 3 hete gyakorlatilag meghalt és vissza hozták. Ha ő most elkapja tőlem nem fog tudni felépülni.
2021. dec. 22. 14:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!