Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Felülvizsgálati papírt 2...

Felülvizsgálati papírt 2 nappal küldöm a megadott határidőn túl, lesz gond belőle?

Figyelt kérdés
2021. dec. 22. 05:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, vissza utasithatjak a kérelmemet. Nem véletlenül vannak a határidők.
2021. dec. 22. 06:42
 2/8 anonim ***** válasza:
72%

Ebben az esetben ne postai úton ad fel a papírokat.

Személyesen vidd el a helyi okmányirodába és egyúttal kérdezd meg hogy így rendben lesz-e.

Lehetőleg még ma.

Ha valami oknál fogva nem tudod ezt megtenni, akkor menj el a háziorvosodhoz hogy legyen szíves adjon igazolást arról hogy tőled független okból /betegség,láz, akármi/ nem tudtad a határidőt tartani.

2021. dec. 22. 06:52
 3/8 A kérdező kommentje:
Éy továbbiak? attól még beteg vagyok, hogy késtem pár napot, hogyan lesz tovább?
2021. dec. 22. 06:53
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Felfüggesztik vagy megszuntetik az ellátásodat, aztán kerheted az ujravizsgalatot.

Miert nem tartottad be a hataridot?

2021. dec. 22. 06:56
 5/8 A kérdező kommentje:
Nemvoltam jó pár napot a tájékán itthon, mikor hozta a postás a papírt, a "jóakaró" szomszéd átvette, és bedobta a ládába!
2021. dec. 22. 07:00
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyéb esetben jól jöhet, ha a szomszéd átveszi. Szerintem előző hozzászóló tanácsát fontold meg.
2021. dec. 22. 07:25
 7/8 anonim ***** válasza:
85%

Nos, az is problémás, ha tappenz alatt nem a lakohelyeden tartozkodsz, kivéve ha orvosi kezelés miatt voltál pár napot máshol.

A joakaro szomszédot nem kell szidni, mert a hivatalos, tertivevenyes papírok 90%-a akkor is átvételekor minősül pár nap után, ha nem veszed át. Postarol vissza küldik "nem kereste" megjegyzéssel és átvétele, minősíti a felado

2021. dec. 22. 07:39
 8/8 anonim ***** válasza:
59%
Ha táppénzes vagy,és a felülvizsgálati papírt később adod le ,később kapod a táppénzt.
2021. dec. 24. 19:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!