Mit gondoltok azokról a fiatalokról, mennyire felelőtlenek, akik betartottak minden korlátozást, és most, hogy lehet, kettő-három oltással rendszeresen mennek bulizni, koncertre, fesztiválra nyáron. Miért ez a véleményed?
Nem mindegyik oltással kapsz legyengített vírust és egyiktől sem válsz fertőzővé.
Az, hogy egyesek felelőtlenek vagy sem, nem az én dolgom, az ő szüleié, barátaié, rokonaié, stb. Ez kb. ugyanolyan, hogy a buszon van aki nem veszi fel a maszkot, de az az ő baja, rajtam van és kész. Egyelőre oltottaknak nincsen korlátozás, az oltás a propaganda szerint megvéd még, ha el is kapod a covidot, akkor mi a fenéért ne mehetne el bulizni, fesztiválra, stb.? Más kérdés, hogy egyesek társadalmi szinten ezt zokon veszik és irigykednek.
Én úgy vagyok vele hogy 3 oltást felvettem, ha más is megtenné nem lennénk szarban, nem vagyok hajlandó az oltatlanokért még éveket elpazarolni az életemből.
Ha lesz 4. oltás azt is fel fogom venni, csökkenti a terjesztés esélyét, ennyit vagyok hajlandó megtenni a társadalomért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!