Agyvérzésem volt? 18/L
Figyelt kérdés
Hirtelen nagyon elkezdett nyílalni a fejem egy oldalt. Nagyon erősen. Utána..nyak merevedés,nagyon erősen feszült a fejem. Nem láttam, nem halottam jól. Úgy éreztem el ájulok,nem volt erőm. Zavart is voltam,az egyik kezem zsibbad...de még mindig tartanak a tünetek. Mit tegyek? Amúgy pánik/szorongásos beteg vagyok de nagyon félek. Szokott Amúgy a nyelvem is "zsibbadni" néha..2021. dec. 18. 18:03
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
16 szavazat
1/9 A kérdező kommentje:
Szédülök is
2021. dec. 18. 18:04
2/9 anonim válasza:
Jobb volna orvoshoz menni. Igen, tudom hogy hétvége van, de akkor is minél hamarabb.
3/9 anonim válasza:
Én is pánikbeteg vagyok, szinte minden nap ugyan ezek a tüneteim vannak ha nem iszok. Nálam már évek óta ez van, szóval nem hiszem hogy agyvérzésed lett volna. Vagy ha igen, akkor nekem már több 100 volt.
4/9 anonim válasza:
Ezek nem az agyvérzés tünetei.Azok nem járnak fájdalommal.
Látni is látsz,sőt 2 is .Ez valamilyen másik betegség .
5/9 anonim válasza:
Nem tudtad volna kiírni a kérdést, ha agyvérzésed lett volna. Ezt dilinek hívják. Régen a parasztasszonyoknak, akik hajnali 4-kor keltek, ellátták az állatokat, reggelit készítettek, elindították a gyerekeket iskolába, délelőtt megfőzték az ebédet, kimosták a szennyest, délben kimentek a krumpliföldre kapálni, délután megfejték a tehenek, kiganajozták az istállót, kivasalták a megszáradt ruhát, beterelték az állatokat az ólba/karámba, megvacsoráztatták a családot, elmosogattak, nekik semmi ilyen bajuk nem volt.
6/9 anonim válasza:
Aha, és közben itt írogatod a kérdésedet nagyjából megfelelő helyesírással ... Már rég pszichiáterhez kellett volna fordulnod a pánikbetegségeddel. Lement vagy felment a vérnyomásod, annyi történt. Az a baj, hogy te még 5 év múlva is ugyanígy fogsz pánikolni, még mindig megkerülve a szaksegítséget.
7/9 anonim válasza:
Egy fiatal is áteshet strokon. Kár hogy a válaszoló tapintatlan, de tény, hogy kell fizikai vizsgálat.
Bizonyára szeretnél egészséges lenni. Ez most keveseknek adatik meg, de hamarosan egy új világ veszi kezdetét.
Jelenések könyve 21:4."És letöröl szemükről minden könnyet és nem lesz többé halál sem kesergés sem kiáltás sem fájdalom nem lesz többé...
8/9 anonim válasza:
hamarosan egy új világ veszi kezdetét.
És a hozzád hasonlók eltűnnek végre...
9/9 anonim válasza:
5/8
A férfiak katonaviseltségét nem említetted meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!