Baj ha keveset iszom?
Hülye vagy :P
Egy nap nem két liter vizet kell inni, hanem az a lényeg hogy két liter folyadék jusson a szervezetedbe, külömben kiszáracc és fájni fog a fejed. A folyadék lehet bármi:
leves, üdítő, víz, tej, kávé, és bármi egyéb folyadék ;)
Én is igy voltam sokáig, hogy nagyon keveset ittam, és nem voltam szomjas egyáltalán.
De hallottam már olyat is, hogy leállhat a vese is.ú
Kell a bő folyadékbevitel.
Én például ugy csinálom, hogy teleengedek vízzel egy 1,5 literes flakont, és igy ha mindig ott van előttem, tudom, hogy nekem azt meg kell innom, sőt még szoktam a csapból is engedni ezen felül.
Csináld te is igy, tölts meg egy flakont csapvízzel. :) Nekem bevált.
Ha például levest eszel, az is folyadék.
Üdítőről meg lehet szokni, én is imádtam régen, most már egyáltalán nem ragaszkodom hozzá, csak a vízhez. :)
Első vagyok.
Egyébként azt is mondják, hogy az már rég rossz, ha szomjas vagy, de ezt nem tudom alátámasztani. Amúgy amikor én "ivókúrán" voltam sokszor megettem 1 szál ropit időközönként, az mindig meghozta a szomjam. Meg persze a csoki is jó erre a célra, de azt azért nem lehet ennyire túladagolni. Egyébként sokszor az is sokat segített, ha pohárból ittam. Pohárból 3dl-t három másodperc alatt felhörpintek, flakonból sokkal több. De lehet, hogy csak én vagyok így.
Én cukormentes gyümölcsteát iszom. Az jobb, mint a sima víz. Meg persze vizet is, a szénsavas nekem valahogy finomabb. :P
Legyen a vízivásodnak is napirendje. Pl. minden evés előtt megiszol egy pohárral. Gondolj arra, ha fogyózol, hogy ettől eltelik a gyomrod és ennyivel is kevesebbet eszel.
Később már kívánni is fogod a vizet.
A ropi is jó megoldás, vagy 1-2 szem sós mogyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!