Mi okozhatja az éjszakai verejtékezést?
Figyelt kérdés
Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy "rágugliztam" és a TBC-től kezdve, a HIV-en át a hormonzavarig mindent opvastam. Nem nagy mértékű, átöltöznöm sem kell, csak érzem,h a nyakam, mellkas tájékán izzadok. Kb egy hete áll fent ez az állapot, hétvégére váron a menstruációt. Akár arra is ráfoghatnám, de ilyet még sosem tapasztaltam. Napközben minden rendben van, csak éjjel van ez+nyugtalan alvás.2021. dec. 17. 09:46
11/20 A kérdező kommentje:
Vérnyomáscsökkentő és ritmuszavarra
2021. dec. 17. 11:48
12/20 anonim válasza:
Hát eszed sincs sok, erős vényes gyógyszereket szedsz és fel sem merült hogy ezektől lehet az izzadás.
13/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bókot, a szimpátia kölcsönös:)
Írtam, hogy több éve szedem ezeket a gyógyszereket, ha ezek okoznák, akkor már biztos észleltem volna.
2021. dec. 17. 12:24
15/20 anonim válasza:
"Írtam, hogy több éve szedem ezeket a gyógyszereket, ha"
Én is épp így voltam a Rivoval. Nálad sem biztos hogy a gyógyszer okozza, lehet csak valamelyik vivőanyaga, és a szervezeted pont ettől besokallt. Beszéld meg az orvosoddal, hogy van e hasonló hatású, de más segédanyagú gyógyszer.
Én nagyon boldog vagyok, hogy megszünt az izzadásom. ( lekopogtam)
16/20 anonim válasza:
Attól még, hogy leszavaztok simán előfordulhat, hogy évek múltán jönnek ki mellékhatások.
17/20 anonim válasza:
Igen, ezt valóban bele kell számolni. Én elmúltam 78, és soha sem szedtem gyógyszert. Most kórházba kerültem ( sztrok), kezeletlen magasvérnyomás betegséggel. Még ezt sem tudtam, hogy magas a vérnyomásom. Az az izzadás kínozott mindössze. Biztos figyelmeztetett a szervezetem valamire. És hiába kérdeztem az orvosoktól, hogy mi lehet az oka?
18/20 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom kedves #17. Jobbulást kívánok!
2021. dec. 17. 17:57
19/20 A kérdező kommentje:
Kedves mindenki, nálam a verejtékezés a covid jele volt
2021. dec. 20. 19:35
20/20 anonim válasza:
Akármi is okozza, ki kell vizsgálni. Bár én soha sem voltam jobb helyen, mint hogy ezt megtegyék, de a doki elintézte a nagy semmivel. Pedig éppen kórházban feküdtem, és a főorvosnak 3x szóltam érte, viziten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!