A hivatalos statisztika szerint eddig 441 ember halt bele az oltásba M.o.-n. A valóság nyilván sokkal több, magam is 3 embert ismertem aki az oltás utáni szívleállásban meghalt. Hogy kényszeríthetnek egy kísérleti készítményt ami ennyire veszélyes?
Értem, hogy nagyobb az esély túlélni az oltást mint belehalni, de hogy vállalhat ilyen sok ember ekkora kockázatot? Pláne, hogy már rég kiderült, az oltottak is fertőznek és tele velük a kórház (tudom, azért több az oltott a kórházakban mert arányaiban többen vannak, de akkor megállapíthatjuk, hogy pont semmit nem ér). Hova fog ez vezetni?
Az egyik oltáshívő barátom anyja tegnap halt bele az oltásba. Érdekes módon ez se győzi meg az embereket, pedig fura módon nem is tagadták a kórházban. Én arra számítottam, hogy majd kitalálnak valamit, hogy biztos a busz ütötte el vagy ilyesmi.
Másrészt, a gyerekeink jövőjére miért nem gondolnak a legtöbben? Vagy aki engedi beoltatni magát, az a gyerekét is engedné? De tényleg nem látják sokan, hogy ennek soha nem lesz így vége mert mindig lesz következő oltás? Én teljesen el vagyok ettől keseredve, hogy a gyerekeim nagy eséllyel soha nem fogják megtudni milyen pl egy diszkó, és milyen a régi normális élet. Szerintem ennek így soha nem lesz vége mert mindig lesznek olyanok akik a 72.oltásra is el fognak menni, akkor is ha már fél Európa kihalt vagy lebénult emiatt. Ezzel életben tartják ezt a sok kényszerintézkedést. Azt pedig ne mondjuk, hogy nem kényszerítik, mert de. Az igenis kényszer, hogy kirúgnak a munkahelyedről, nem mehetsz sehova, aztán majd ha ez se elég, akkor jönnek durvább dolgok. Legalább a gyerekeket nem féltitek ha magatokat nem is? Én nagyon aggódom, mi lesz ha majd azt mondják, hogy nem járhatnak iskolába ha nincsenek beoltva?
Nem akarok senkit elkeseríteni,de nem rég kaptam a hírt:
A szombathelyi kórházban 3 Pfizer oltás után covidos lett,majd meghalt egy nővér december elején.58 éves volt,különösebb betegsége nem volt.
A szaros munkája fontosabb volt,mint az élete!!!!Igaz,hogy aláírta a papírt,hogy az ő felelőssége,de az állam kényszerítette rá az oltást!!Zsarolták,fenyegették az eü dolgozókat,hogy ha nincs oltás ki vannak rúgva!!És most kivállalja a felelősséget???A kórház semmit nem csinál,kussolnak azok is.Mintha ez normális dolog lenne!Ez a hír se a Vas Népe újságban,se a honlapon nem jelent meg!!Én a hozzátartozó helyében perelnék!!Nem hagynám szó nélkül!!
Ezt mért nem fröccsögi a média???Mért hallgatnak?Miért hallgat MINDENKI?
A magyar kormány meg a víruscelebek nem ezt ígérték nekünk!Azt mondták még az elején,hogy a 2 oltás is megvéd minket.Most kitalálják,hogy már nem véd,csökken az ellenanyag szint,kell a 3.oltás.Az BIZTOS MEGVÉD!Ló...t!!
Jön majd a 4.oltás....meg a 20.oltás...
Az oltottak át lettek verve!!Elég rendesen.
Ennek a kórháznak egy bizonyos covid osztálya a MESZK-től kitüntetést kapott:Az ÉV Kiváló Szakdolgozói Közössége Különdíját.Nem ezzel kéne foglalkozniuk!!Arról kéne beszélniük,hogy hány oltott van lélegeztetőgépen!Amikor a 2x,3x oltott celebek meg civilek gépen vannak??Mért nem beszélnek???
24-es vagyok!
25-nek üzenem:a hír igaz.Utána lehet járni.Ismertem a nővért,sebészeti osztályon dolgozott a Markusovszkyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!