Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Azokhoz írom a kérdést, akik...

Azokhoz írom a kérdést, akik beoltatták magukat. Milyen oltással oltottak és milyen mellékhatásokat tapasztaltatok?

Figyelt kérdés
Írd le azt is, hány éves vagy, férfi vagy-e vagy nő, illetve korábban volt-e egészségügyi problémád.

2021. dec. 15. 02:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
76%

Mellékhatás a kérdés.

Ezek mind normális oltási reakciók..

2021. dec. 15. 08:20
 12/17 anonim ***** válasza:
53%

2 Pfizerem van, most megyek majd boosterre.

Az első után picit zsibbadtam, ha a fejem fölé kellett emelnem a kezem. Kb mint egy edzőtermi megerőltetéd után.

A másodikhoz sokklazábban álltam hozzá, beadták, és kb fél óra múlva már egy csomó hatalmas pakkot cígöltem, és nem volt semmi.

Talán az izom mozgatása segített, nem tudom.

32/N

2021. dec. 15. 17:51
 13/17 anonim válasza:
68%

2 AstraZeneca, az első után enyhe láz és karfájdalom, ami másnapra elmúlt. A 2.után semmi.

24/L, nincs alapbetegség.

2021. dec. 16. 12:31
 14/17 anonim ***** válasza:
60%

57% es 49%-os pontozók. Minden valaszadot lepontoztatok. Mi nem tetszett a valaszokban? Hogy nem lett bajuk? Vagy csak nem tetszik, hogy mások meg merték lépni, amitől ti fosiztok naphosszat?

👎

2021. dec. 17. 21:02
 15/17 anonim ***** válasza:
75%
3 Pfizert kaptam, semmilyen alapbetegségem nincs, semmilyen tünetem nem volt, sőt még jobban ereztem magam az oltások utan közvetlen, mint előtte. a Karom nekem is fajt 1-2 napig, de ennyi, semmi mellékhatást nem tapasztaltam.
2021. dec. 17. 21:47
 16/17 anonim válasza:
66%

Eddig két pfizert kaptam még 17 éves koromban. Most megyek harmadik oltásra amint kigyógyultam a jelenlegi mandula gyulladásomból.

Az első oltásomat könnyen megúsztam. Csak az oltás helye fájt.

A második oltás után szokásos reakciója volt a testemnek: láz, mandula gyulladás és az egész bal oldalam fájt.

Az oltás óta a menstruációm minden csak nem rendszeres. Persze azon se csodálkoznék ha ez a betegség miatt lenne, de ki tudja.

18lány

2021. dec. 18. 16:53
 17/17 anonim ***** válasza:
53%

Csatlakozott az irigy 76%-os is...

🤣

2021. dec. 19. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!