Azokhoz írom a kérdést, akik beoltatták magukat. Milyen oltással oltottak és milyen mellékhatásokat tapasztaltatok?
Mellékhatás a kérdés.
Ezek mind normális oltási reakciók..
2 Pfizerem van, most megyek majd boosterre.
Az első után picit zsibbadtam, ha a fejem fölé kellett emelnem a kezem. Kb mint egy edzőtermi megerőltetéd után.
A másodikhoz sokklazábban álltam hozzá, beadták, és kb fél óra múlva már egy csomó hatalmas pakkot cígöltem, és nem volt semmi.
Talán az izom mozgatása segített, nem tudom.
32/N
2 AstraZeneca, az első után enyhe láz és karfájdalom, ami másnapra elmúlt. A 2.után semmi.
24/L, nincs alapbetegség.
57% es 49%-os pontozók. Minden valaszadot lepontoztatok. Mi nem tetszett a valaszokban? Hogy nem lett bajuk? Vagy csak nem tetszik, hogy mások meg merték lépni, amitől ti fosiztok naphosszat?
👎
Eddig két pfizert kaptam még 17 éves koromban. Most megyek harmadik oltásra amint kigyógyultam a jelenlegi mandula gyulladásomból.
Az első oltásomat könnyen megúsztam. Csak az oltás helye fájt.
A második oltás után szokásos reakciója volt a testemnek: láz, mandula gyulladás és az egész bal oldalam fájt.
Az oltás óta a menstruációm minden csak nem rendszeres. Persze azon se csodálkoznék ha ez a betegség miatt lenne, de ki tudja.
18lány
Csatlakozott az irigy 76%-os is...
🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!