Fűző mennyire jó ötlet?
Figyelt kérdés
Elgondolkodtam hogy elég sokan használják és hogy én is kipróbálom. Tényleg igaz hogy egy idő után látszik a hatása? Addig szeretném használni, amíg nem érem el a kívánt eredményt (egyértelműen teszek érte), csak jelenleg úgy érzem a ruhákban nagyon gusztustalanul nézek ki.2021. dec. 12. 13:47
1/3 anonim válasza:
Inkább egyél normálisan és mozogj.
Ja, az erőfeszítés :D
2/3 anonim válasza:
Köszönjük a degradáló választ 1-es, nyilván most jobban érzed magad, hogy beszóltál. Egyebeknt a kérdező írta, hogy tesz ellene.
Kérdező: ha belevágsz, légy fokozatos. Simán lehet, hogy 2-3 fűzőt is kell vegyél, hogy megfelelően tudd fokozni a hatását, semmiképp se a legszorosabbal kezdj. Valamint minőségi darabokat válassz, nézz utána mik a lehetőségek. Egy jó fűző simán 15 ezer felett van.
3/3 anonim válasza:
Sztem hulyeseg 🤔 hova tunik a haly? Osszepreselodik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!