Ma pozitív lett a koronavírus tesztem, beoltva nem vagyok, tehát nincs védettségi igazolványom. Ha vége a betegségnek, kaphatok valami ideiglenes kártyát hogy védett vagyok?
8.-as válaszoló jól írta, ha a háziorvos küldte ki a mentősöket tesztelni hozzád és pozitív lett a teszted, bekerülsz a rendszerbe és kiküldik a kártyát a lakcímkártyádon szereplő címre postán. Ha munkahelyen történt elvileg ők is le kell hogy jelentsék.Egyébként itt megtalálsz mindent:
Tegnap előtt csináltam ilyen házi tesztet is, az valamiért negatív lett. De ma mentősök csinálták, mondjuk nem ők jöttek ki hanem ilyen tesztelő pontra kellett mennem.
Akkor ezt a kártyát automatikusan meg fogom kapni, vagy kell külön igényelnem majd?
Aaa betegség után kapott kártyára sztem rá van nyomtatva alejárati dátum. nekem legalábbi silyen volt, de azóta lehet változtattak.
Az oltás után kapottnál már nincs feltüntetve dátum, csak a QR kód.
10, nem helyesről beszéltem, hanem tématartásról:D
És true, a magánlaboros is. Amit kiemeltem az annyi, hogy ha patikában veszel tesztet, megcsinálod, pozitív, tudomásul veszed, akkor rajtad kívül senki sem fogja tudni, hogy beteg vagy, ergó kártyát sem fognak küldeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!