Hol van a nyaki nyirokcsomó? hiába google-zok rá kivülről nem dob ki képeket. tudnátok linkelni egy képet ahol rá van mutatva/karikázva?(saját is jó)
Figyelt kérdés
2021. dec. 11. 17:06
1/7 anonim válasza:
A nyaknál rengeteg nyirokcsomó van:
2/7 A kérdező kommentje:
arra gondolok ami meg tud nagyobbodni
2021. dec. 11. 17:12
3/7 A kérdező kommentje:
Egyébként értem de ez sem kívülről van tehát nem rendes kép hanem rajzolt. Így nem tudom beazonosítani
2021. dec. 11. 17:13
4/7 anonim válasza:
Mindegyik meg tud nagyobbodni és éppen így sokkal jobban meg lehet keresni
5/7 A kérdező kommentje:
És ha megnagyobbodnak lehet őket látni?
2021. dec. 11. 17:22
6/7 anonim válasza:
Ezt a kérdést már 2 napja feltetted, és konkrétan leírtam hogy tudod kitapintani.
És ha eléggé fel van duzzadva, lehet látni, de akkor már elég nagy baj kell, hogy legyen. Szóval nem, fényképet aligha fogsz találni ilyenről, mert ez egy nemfeszes bőr alatt lévő dolog ami alapjáraton nagoyn pici, szóval ha megduzzad, az is max 2-3 centis, nemigen türemkedik ki a testből.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Ment a zöldkéz.
2021. dec. 11. 18:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!