Miért daggad fell minden reggel a szemem?
Figyelt kérdés
Ez kb 3 hete van, anyám szerint, reggel minden embernek feldagad a szeme, mostanábban elkezdtem amúgy használni szempilla növesztoket, es a szempillám is elég hosszú lett.2021. dec. 10. 13:55
1/9 A kérdező kommentje:
Jaa, és ha meg dörzsölöm a szemem, még dagattabb lesz
2021. dec. 10. 13:56
2/9 anonim válasza:
Lehet a szempillanövesztőtől olyan.
3/9 A kérdező kommentje:
Amúgy én is erre gondoltam, és nem használom már 1 hete, de ugyanaz..
2021. dec. 10. 14:50
5/9 A kérdező kommentje:
Nem..
2021. dec. 10. 15:12
6/9 anonim válasza:
Az tévedés, hogy minden embernek feldagad a szemhéja reggelre.
Ha valakinek feldagad, az valamilyen problémára utal.
Okozhatja az, hogy valami bekerül a szembe, de akár ödéma is lehet.
Kipróbálhatod, hogy elhagyod egy időre azt a szert, amit használsz és megfigyeled, hogy a dagadás elmúlik-e olyankor, amikor nem használod.
Az ödéma pedig előfordulhat attól, hogyha valaki túl sok sót fogyaszt, de ez csak egy példa. Lehet az oka a csökkent veseműködés is.
Ha esetleg a veséddel van valami probléma, akkor érdemes olyan vizet fogyasztani, amelynek csökkentett ásványi anyag tartalma van.
7/9 anonim válasza:
Mennyémán az orvoshoz vagy az ügyeletre.
8/9 anonim válasza:
Veseprobléma jele is lehet rossz esetben. Lábad nem dagad este, lefekvés előtt?
9/9 A kérdező kommentje:
Nem..
2022. jan. 21. 18:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!