Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Be vagytok oltva covid ellen?

Be vagytok oltva covid ellen?

Figyelt kérdés
Csak fel szeretném mérni egy kicsit

2021. dec. 9. 21:47
A kérdező szavazást indított:
Be vagyok oltva 1× és szeretném felvenni a többi oltást is
Be vagyok oltva 2× és szeretnem felvenni a harmadikat
3× be vagyok oltva, és ha lesz negyedik oltas, akkor szeretném felvenni
Nem vagyok beoltva, de nemrég átestem rajta
Nem vagyok beoltva és nem is akarok oltást
Nem vagyok beoltva, de van időpontom/tervezem felvenni az elsőt
Kettővel be vagyok oltva, de nem veszem fel a 3. oltást
84 szavazat
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Nekem nem lehet szavazbi, de a 2.igaz rám
2021. dec. 9. 21:49
 2/13 anonim ***** válasza:
75%

Nem sok értelme van ilyen szavazást kiírni, itt vannak a pontos mai számok:

A beoltottak száma 6 171 489 fő, közülük 5 878 951 fő már a második oltását is megkapta, 2 864 506 fő pedig már a harmadik oltást is felvették.

forrás:

[link]

2021. dec. 9. 22:12
 3/13 anonim ***** válasza:
67%
3x be vagyok oltva, nemtom felvegyem-e a továbbiakat, ha ideje van. Ha nem megyek shova, tök fölösleges. Max majd nyár előtt, akkor úgyis sokat utazgatok. Attól is függ pl az adott országban mi lesz az elvárás. PCRezni nincs kedvem, akkor inkább beoltatom magam.
2021. dec. 10. 00:13
 4/13 anonim ***** válasza:
45%
2-es: "itt vannak a pontos mai számok" - tényleg egy face oldalnak hiszel? hova süllyedtünk...
2021. dec. 10. 00:22
 5/13 anonim ***** válasza:
86%

2es, egyébként napi számokat fölösleges nézni, mivel a hétvégi számokat mindig a hétfőhöz csapják, de a hétfői számokat nem tudják rendesen feldolgozni ezért keddre tolódnak át néhányan... jellemzően csütörtökön van a legtöbb regisztárlt eset pénteken meg.. 1kor vége az államiak munkaidejének úgyhog ynem számolgatnak tovább:D

Ezért a heti átlagot érdemes nézni, az sokkal hasnzálhatóbb adat mint ez az albaltázott, igénytelen napi jelentés.

2021. dec. 10. 00:34
 6/13 anonim ***** válasza:
79%
Nemleszek soha beoltva.
2021. dec. 10. 00:37
 7/13 A kérdező kommentje:
2ees köszönöm, többieknek is
2021. dec. 10. 05:41
 8/13 anonim ***** válasza:
94%
Nem vagyok és nem is leszek.
2021. dec. 10. 17:37
 9/13 anonim ***** válasza:
43%
Be vagyok oltva kétszer. Harmadszor csak ha ez lesz a védettségi igazolvány feltétele. Inkább úgy immunizálnám magam, hogy elkapom, de nem akar összejönni.
2021. dec. 10. 17:59
 10/13 anonim ***** válasza:
29%

9-es inkabb ne. Ismerosek atestek rajta, azt hittek milyen jo vedettek, meg nem is volt veszes, most elkaptak, mind ujra es korhazban van kettő is vele.

Munkatarsamnak közel egy éve nem jött vissza szaglása.

Nem hianyzik szerintem ez, inkabb egy oltas, mint kiprobalni a te immunrendszered mit bir.

Haverom meghalt tavasszal benne, mert ő megszegte a kijarasit, hazobulizott maszk nelkul es bizott abban ugyse kapja el, meg senki nem jon betegen buliba. Tevedett es ez az eletebe kerult, es nem tudja senki visszacsinalni. 😭

2021. dec. 11. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!