IBS-em van. "Legyőzte" már valaki ezt a betegséget?
Sajnos én sem tudok okosságot írni, próbálom bebeszélni magamnak, hogy minden rendben lesz nem történhet semmi rossz és ha eljutok valahová baj nélkül akkor sikerélményem van.
Ezt az oldalt nézted már?: a 2009.09.10. hozzászólást
Nekem 2 évvel ezelőtt diagnosztizálták.
Nagyon nehéz volt vele együtt élni, nem nagyon mozdultam ki emiatt sehova, tiszta gátlásos lettem.
Aztán egy idő után saját magamat kezdtem nyugtatni, lelkileg erősítettem magam (itt van wc a közelben...stb), hogy mára már viszonylag kordában tudom tartani.
Viszont én kaptam rá gyógyszert, a neve: DICETEL.
Ha tudom, hogy stressz fog érni, vagy szorongok, akkor beveszek belőle 1-2 szemet, és tuti nem lesz utánna semmi bajom. Valahogy ellazít belülről, oldja a stresszt és a feszültséget. Esetleg próbáld ki hátha segít. Vényköteles.
Én hatha jógára és radzsa jógára járok, de biztos nem ugyanott lakunk :D.
A hatha jóga nagyon jól segít ellazulni - ez mozgásos jóga, a radzsa jógában pedig megtaláltam azt az életfilózofiát ami válasz ad az életem olyan kérdésekre is amikre nem tudtam a választ :D. Arra is hogy miért érzem magam ilyen idegenül ebben a világban.
+ Ami nekem nagyon sokat segített még, az a 2 kutya ... annyira jó ennyire szeretetet kapni, önzetlenül .. najü, majdnem önzetlenül :D egykis kutyanasi mindig jöhet. Meghát azért hétvégénte egy 10-15 km séta kiirtja a stresszt az emberből :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!