Most akkor milyen tesztet kell csináltatni, hogy megtudjam "védett" vagyok-e a covid ellen/ átestem e rajta? Antigén/Antitest vagy más?
Nem a gyorstesztre és az orrba feldugósra vagyok kíváncsi, hanem ami kimutatja, hogy van e ellenanyagom és/vagy átestem e rajta már.
Plusz a háziorvostól kell kérni és ott fizetni érte vagy hogy működik?
Antitest vizsgálat. Én múlt héten voltam, Elisa a neve . Nem kell háziorvos semmi ilyesmi. Felmesz a whitelab oldalára és bejelolod az Elisa iggt ...de ott van tájékoztatás is minden vervetelről.
Kivalasztod a helyszínt és akár másnap mehetsz is . Mo-n ilyen kis konténeres helyszínek vannak. Én a family center mellé mentem mert hozzám Szhelyen ez volt a legközelebbi, de fel vannak sorolva városok szerint a helyszínek. Az eredmény 2 nap alatt megvan emailben kapod meg. Ott pedig fizetsz 9000Ft-ot vagy időpont foglaláskor atutalod .
ők is országszerte vannak
5 ös, szerintem valamit elnéztél az antitest teszt eredmény az ~15 perc az ár az stimmel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!