Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lenyelt dolog, ki fog jönni?

Lenyelt dolog, ki fog jönni?

Figyelt kérdés

Kislányom a napokban lenyelt egy pendrivenak a tetejét. Picike kis szilikonnal bevont, a teteje is szilikon. Eddig nézegettem, hogy kijött e neki. De nem találtam. 1x sajnos olyan helyen kakilt, ahol nem tudtam megnézni neki. Így nem tudom, hogy esetleg akkor jött e ki. De azóta se találom. Azért gondolom az is ki tud jönni. Egyszer lenyelt egy kisebb követ is. Arra azt mondta a gyerekorvos, hogy bent nem fog maradni. Mert azt se találtam meg.

Ez a dolog is kb egy ujjpercnyi. Vagy mint a hüvelyk ujjamon a köröm. Szerintetek kijön? Leghamarabb holnap tudom felhívni a gyerekorvost.

Amúgy meg folyton a szájában van minden. Pedig mindig elmondom neki, hogy ne vegyen mindent a szájába. El is mondtam már neki, ha véletlen olyat nyel le, az nem jó, vagy megakad a torkán stb. És valamiért mindig a szájában van valami. És ugye nem tudom minden lépését követni. 😔

#Lenyeltdolog
2021. dec. 5. 09:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem menjetek orvoshoz,ha nem kamu a kérdés!
2021. dec. 5. 09:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Orvoshoz kell menni, röntgen, vagy ultrahang megmutatja ha még bent van.
2021. dec. 5. 10:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Kijön. A fiam egyszer lenyelt egy legofejet és simán kikakilta.
2021. dec. 5. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!