Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit használjak fogfájásra/...

Mit használjak fogfájásra/ fogínygyulladásra?

Figyelt kérdés

Bal oldalt, felül, alul ( de föleg alul) nagyon fáj a fogínyem / fogaim tegnap reggel óta. Pontossan nem tudom, hogy mi.

Az ínyem kicsit piros és folyamatos fájdalmat érzek.

Vettem már be Cataflam dolot, egyszerre kettőt.

Illetve Advil ultrát.

Egyik se nyomta el kicsit se a fájdalmat.

Használnok Gingisolt és Corsodilt is, de semmi. Ugyan úgy fáj.

Fogorvoshoz kedden megyek,oda mindenképp mentem volna, ugyan is az egyik alsó bölcsességfogamból letört egy darab. Az nem fáj csak ha ráharapok. De lehet hogy ezért fáj a fél fogsorom?

Most épp jegelem, de ez se akkar nagyon használni.

Mit vegyek be? Mit használjak? Hogy legalább egy kicsit enyhüljön a fájdalom. Keddig megőrülök a fájdalomtól.

2021. dec. 5. 06:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem amikor nagyon fájt a fogam a Flector rapidon kívül, ami egy bikaerős fájdalomcsillapító, semmi sem hatott, az is csak enyhítette.

Ha nincs otthon neked, esetleg ismerősöket kérdezz meg, hogy nekik van-e, mert vényköteles. (feltéve, ha felnőtt vagy, mert nem tudom hány éves kortól szedhető)

2021. dec. 5. 07:04
 2/4 anonim ***** válasza:

Használj szajvizet ,oblogess kamilla teával ,és fogmosáskor dorzsold meg jól a fogad hogy jöjjön ki a vér és utánna oblogess (fogorvosom nekem ezt az javasolta)

de lehet hogy a fogad van begyulladva a akkor amit irtam nem sokat hasznal

2021. dec. 5. 07:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Gengigel gél jó lenne, bár az baromi drága, és vasárnap is van.

Öblögesd nagyobb dózisú kamilla teával többször.

2021. dec. 5. 08:59
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Estére már a fülem és a fejem is nagyon fájt, annyira hogy le kellet mennem az ügyeletre.

Középfülgyulladás okozta a szenvedést :/

2021. dec. 5. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!