Mi a véleményetek erről a videóról?
Amúgy akkor te meg válaszolhatnál az én kérdésemre, ha már mindkettőnknek ilyen sok ideje van :D
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__11..
Igen az nekem is feltűnt hogy Rusvai nem mondja hogy téved abban hogy járványban nem oltunk :D
Nyilván mert így van
Akkor nincs is több kérdésem de ezt én hallottam máshonnan is,akkor tehát igaz
Frédi meg ortopéd. Nem virológus. Nálam ott vesztette el a hitelességét mikor összevonta az 5G-t a Coviddal. Ez nagyon alja konteós kategória.
Plusz szerinte a sebészeknek is maszk nélkül kellene műteni. Miii?
Egyébként ha valaki kicsit rákeres hamar kiderül hogy ő már jóval Covid előtt is oltás ellenes volt.
De a legmeredekebb hogy ő ugye DR Lenkei Gáborral dolgozik együtt aki szerint teljesen máshogy működnek a betegségek mint ahogy azt már évszázadok óta ismerjük. És Pócs is utalt rá hogy így gondolja mikor azt mondta hogy csomó vírus él bennünk.
Röviden az a lényege hogy szerintük nem attól leszel beteg hogy elkapsz valami vírust vagy baktériumot hanem ha nincs benned elég vitamin és rossz életmódot élsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!