Normál értekek, akkor mi lehet a gond?
Sziasztok! Már írtam ki kérdést ezzel kapcsolatban, de akkor még a vizsgálatok előtt álltam, azóta meglett ezek eredménye is.
Az alapproblémám az, hogy néha kb. 2-3 havonta vagy előfordul 1 honapban akár 2 szer is, hogy erős gyomorszáj fájdalmam érzek, hírtelen lép fel és átsugárzik a hátamba is. Ami érdekes, hogy általában a menstruáció előtti napokon vagy éppen közben jelentkezik. De nem tart sokat, délután kezdődik estére enyhül vagy teljesen megszűnik savlekötővel vagy meleg vizes palackkal, viszont amikor fáj akkor nagyon intenzíven.
Elmentem gasztroenterológushoz, csinált hasi ultrahangot, ahol mindent rendben talált, elküldött Ca 19-9, CEA, lipáz, baktérium,vírus, és kalprotektin vizsgálatra.
Minden értekem rendben van. Diagnózisként irritábilis bélszindrómat írt és laktózérzékenység(a tejest kerülöm régóta).
Legutóbb mikor megint jelentkezett a fájdalom, akkor kicsit mintha inkább a jobb bordaívhez közelebb de szintén a gyomorszáj magaslatában fájt.
Szerintetek mitől jelentkezhet ez a fájdalom? (Egyébként 2-3 éve jelentkezett először, csak volt amikor 6 hónapig nem is jött elő így nem tulajdonítottam nagy figyelmet neki). Hasi puffadás ami meg jelentkezik mellé, hányinger, hányás, fogyás vagy láz sosem.
Hátha van még valaki ilyen tünetekkel és kapott konkrét diagnózist. Köszönöm előre is.
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!