Az izmok remegnek vagy a szívem?
Figyelt kérdés
3 napja arra ébredek hogy remegést erzek a szívemnél de nem tudom eldönteni hogy az izom vagy a szívem , lehet segít az hogy reggelre fáj a bal vállam és kissé merev , valamint napközben is sokszor érzem h kicsit befeszűl vagy hogy rángatózik az izom. De félálomban ezt racionálisan nehéz megítélni pláne hogy hipochonder vagyok.2021. nov. 28. 12:58
1/7 anonim válasza:
A szíved nehezen remeg, de ha remegne is, akkor már nem írnál ki ide kérdést.
Tornáztasd a karod. Ha elhízott vagy és magas a vérnyomásod, koleszterinszinted, akkor látogasd meg a háziorvost egy vérvételre és EKG-ra.
2/7 A kérdező kommentje:
Volt vérvétel 4 hete , és ekg is , tényleg magas a koleszterinem és néha a vérnyomásom , de az a stressztől.
2021. nov. 28. 13:08
3/7 anonim válasza:
BMI-indexed rendben van? Oltva vagy?
4/7 A kérdező kommentje:
Elég magas a bmi- m kb 31.2 igen bevagyok oltva , de ennek mi köze hozzá ?
2021. nov. 28. 13:16
5/7 anonim válasza:
Túlsúlyosként extra tehernek van kitéve a szív-és érrendszer (meg igazából minden más is), így nagyobb eséllyel alakulnak ki ehhez köthető problémák. Én nem hiszem, hogy gond van, de hogy megnyugodj, keresd fel a háziorvosodat. Mozgást és egészségesebb táplálkozást el kellene kezdeni a saját érdekedben.
6/7 A kérdező kommentje:
Igen , igazad van. De ez összefügg ezzel a "remegéssel , vagy a szívemmel van gond , mert az ki van vizsgálva.
2021. nov. 28. 13:26
7/7 A kérdező kommentje:
Lemaradt ??
2021. nov. 28. 13:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!