Olyan helyre vagyok hivatalos, ahogy rettentő sokan leszünk és maszk nélkül. Nagyon félek a fertőződéstől, krónikus beteg vagyok, mit tegyek?
😅
Csak vendég.
Azért komolyabb cikket még nem olvastam arról, hogy a félelem határozná meg, hogy elkapunk-e vírust.
Azt hallottam, hogy az számít, hogy mennyi vírusrészecske jut be fertőződéskor.
Nem az elkapást határozza meg, hanem a lefolyást és az immunrendszered állapotát.
Sok lepontozó észkombájntól kérdezném, hogy ismerős-e a jelenség, amikor a rákos beteg önmagát sajnáltatva kínlódik és aztán sajnos hamar meg is hal. Ezzel szemben aki felveszi a harcot, sokkal több esélye van. Ugyanez van itt is, csak "kicsiben". Ha rettegve várod, hogy mikor kapod el, akkor bizony tényleg "jobbak" az esélyeid arra, hogy valami komolyabb lefolyása legyen.
Ismertem rákosokat és sajnos nem azt tapasztaltam, amit írsz.
Viszont aki nagyon kétségbe esik rákosan, az lehet, hogy nem tartja be maradéktalanul az orvos utasításait, nem erőlteti az evést, ivást, sétát, kimozdulást, alvást. Ezért hal meg hamarabb, nem pedig közvetlen a lelkiállapot miatt. Az közvetlenül semmit se befolyásol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!