Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Olyan helyre vagyok hivatalos,...

Olyan helyre vagyok hivatalos, ahogy rettentő sokan leszünk és maszk nélkül. Nagyon félek a fertőződéstől, krónikus beteg vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés
2021. nov. 26. 20:51
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

😅

Csak vendég.

2021. nov. 27. 22:06
 12/31 anonim ***** válasza:

Ezek szerint egy esküvő lesz.

[link]

2021. nov. 27. 23:55
 13/31 A kérdező kommentje:
Engem nem a házi karantén érdekel, hanem az életem és az egészségem...
2021. nov. 28. 10:08
 14/31 anonim ***** válasza:
0%
Azért fogok elkapni a vírust, mert betegesen rettegsz, ami gyengíti az ellenállóképességed. Én ott is lehúzott maszkkal vagyok, ahol kötelező lenne, nagyívben b*szok az egészre, az én lelkemet nem teszik tönkre ezzel. De az oltást felvettem, hogy ne érje szó a ház elejét, de nem félelemből.
2021. nov. 29. 14:53
 15/31 A kérdező kommentje:

Azért komolyabb cikket még nem olvastam arról, hogy a félelem határozná meg, hogy elkapunk-e vírust.

Azt hallottam, hogy az számít, hogy mennyi vírusrészecske jut be fertőződéskor.

2021. nov. 29. 15:17
 16/31 anonim ***** válasza:
0%

Nem az elkapást határozza meg, hanem a lefolyást és az immunrendszered állapotát.

Sok lepontozó észkombájntól kérdezném, hogy ismerős-e a jelenség, amikor a rákos beteg önmagát sajnáltatva kínlódik és aztán sajnos hamar meg is hal. Ezzel szemben aki felveszi a harcot, sokkal több esélye van. Ugyanez van itt is, csak "kicsiben". Ha rettegve várod, hogy mikor kapod el, akkor bizony tényleg "jobbak" az esélyeid arra, hogy valami komolyabb lefolyása legyen.

2021. nov. 29. 16:15
 17/31 A kérdező kommentje:

Ismertem rákosokat és sajnos nem azt tapasztaltam, amit írsz.

Viszont aki nagyon kétségbe esik rákosan, az lehet, hogy nem tartja be maradéktalanul az orvos utasításait, nem erőlteti az evést, ivást, sétát, kimozdulást, alvást. Ezért hal meg hamarabb, nem pedig közvetlen a lelkiállapot miatt. Az közvetlenül semmit se befolyásol.

2021. nov. 29. 16:18
 18/31 anonim ***** válasza:
0%
Oké, akkor sportoltál már vagy kerültél veszélyes helyzetbe? Létezik egy olyan dolog, hogy adrenalin, a sportban pedig lélektan. Nem arról szól egy sportvétélkedés, hogy ki tudja gépiesen a mechanikus mozdulatokat összerakni, tehát kinek a teste működik jobban, hanem igenis rettentő nagy tényező a lelki állapot. Nettó hülyeség, amit írsz.
2021. nov. 29. 18:22
 19/31 A kérdező kommentje:
Ok, én máshogy tapasztaltam, olvastam és tudom.
2021. nov. 29. 19:18
 20/31 anonim ***** válasza:
Nekem csak egy kérdésem van és esküszöm nem bántásból kérdezem. Felvettél 3 oltást. Nem bízol az oltásban? Tehát akkor konkrétan mitől félsz? Ha nem bízol az oltásban miért vetted fel? Ha bízol benne akkor meg nem értem a kérdést
2021. dec. 1. 07:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!