Miért hullik ki a haja a koronavírusos embereknek?
Figyelt kérdés
Hogy tudja ezt okozni ez a gané vírus?2021. nov. 25. 13:03
1/9 anonim válasza:
Nem kell minden szart erre fogni
Minden erről szól long covid,post covid
Nem uncsi meg?
Nem mindenki egyformán reagál egy fertőzésre
Ahogy a szent oltasra sem
2/9 anonim válasza:
Mivel a COVID szinte minden szövetet képes megtámadni, és nem lehet előre jelezni, kiben hol és el "sikert", ezért elég sokféle poszt-COVID van sajnos.
3/9 anonim válasza:
Alapból is a vírusos, lázas megbetegedések után intenzívebben hullik az ember haja.
4/9 anonim válasza:
Attól hogy te valamit a fejedben kitalálsz,és utána le is írod,attól az még nem válik igazzá.
5/9 anonim válasza:
Érdekes, nekem nem hullott ki. Ennyire szeretsz általánosítani?
6/9 anonim válasza:
Nekem sem hullott ki.
Kérdező, neked az agyadat támadta meg a koronavírus!
7/9 anonim válasza:
Benne vagyok két hajas csoportban is, rengeteg poszt született erről, ismerősi, rokoni körben is volt nem egy ismerősöm, köztük olyan is, akinek a gyönyörű, dús hajkoronája kb lefeleződött. Én komolyan nem értem, miért hőbörögnek itt páran, hogy jáááj nem ezé van. Ez a jelenség létezik. Ettől nem lesztek tökösebbek, informáltabbak, nincsen logikus magyarázata annak, hogy egy tényt tagadni próbáltok.
Sima mandulagyulladástól és mondjuk egy vakbélműtét után is előjöhet ez a panasz.
8/9 anonim válasza:
EGYES koronavírusos embereknek hullik ki a hajuk, nagyon nem mindegy a megfogalmazás.
9/9 anonim válasza:
Nekem sem hullott, szerintem is most minden nyavaját hirtelen ennek tulajdonítanak az emberek és kész. Tömegpszichózis az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!