Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Sanval altatóról mi a vélemény...

Sanval altatóról mi a vélemény,tapasztalat?

Figyelt kérdés
2021. nov. 23. 19:10
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!En majdnem 2 évig szedtem.

Jól működik egyébként csak az a baj vele hogy rá lehet szokni elég gyorsan és esti 1 tabletta már nem lesz elég egy idő után.

Ha van olyan időszak mikor idegesebb vagy és alvás zavarod van akkor rendben van de ne szokj ra mert nagyon nehéz leállni róla.

Én is megszenvedtem.

Szedultem egy időszakban nagyon durván és szerintem az altató okozta

2021. nov. 23. 19:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
"Kezdőknek" jó, csak az a gond, hogy belőlük általában haladók lesznek és egy idő után már nemhogy 1, de 5 szem sem fog használni.
2021. nov. 23. 20:01
 3/5 A kérdező kommentje:
Akkor milyen altatót javasoltok?
2021. nov. 23. 20:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Semmilyet mert mind függőséget okoz

Bio Melatonint próbáld ki ha nem tudsz aludni de a Pharma Nord-ost vedd mert az a legjobb

Valeriana van meg de az nem mindenkinek válik be szemben a Melatoninnnal

2021. nov. 24. 08:41
 5/5 dickie5 válasza:
Idős, 70 feletti apám vett be pár éjszaka 1-1 szemet, nem túl lépve az adagolási előírást, és kb 1-2 órával a bevétel után alvajárt és hallucinált, félrebeszélt, járkált 10-20 percenként és nem tudta,hogy hogy került az adott helyre a lakásban. Aludni, csak pár órával ezután tudott tőle. Nagyon nem ajánlanám senkinek, illetve figyelni kell a reakciókat bevétel után.
2022. júl. 20. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!