Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Oltas utan a gyorsteszt lehet...

Oltas utan a gyorsteszt lehet pozitiv?

Figyelt kérdés

Volt valakinel,hogy oltas utan a gyorstesztje pozitiv eredmenyt mutatott?

Holnap fogom magam beoltatni, de mivel az oltas csak 14 nap mulva ervenyes, addig minden nap kell mennem tesztre, es csak igy tudok munkaba jarni.

(nemetorszag, Jonson oltast valasztottam - azert mert csak 1x kell)

#oltás #teszt #jonson
2021. nov. 23. 08:22
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Az oltás miatt nem lesz pozitív a teszt.
2021. nov. 23. 08:31
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

Sok variáció van:

1.: lehet hogy túl voltál rajta, észre sem vetted, tudod mint általában a megfázással is ez van.

2.: lehet, hogy most, hogy beoltanak, mutatsz majd pozitív eredményt.

3.: lehet, hogy oltás nélkül sem fertőztél volna le senkit, megha elkaptad volna sem haltál volna bele.

4.: lehet, hogy oltottan is fertőznél, vagy elkapnád, és talán bele is halnál, de akkor tuti nem fognák rád, hogy a "kovid"-ban haltál meg, hiszen be voltál oltva.

Tudod túl sok ez a "mi lett volna ha", meg az is érdekes, hogy miért ennyire fontos az oltakozás? Aki akarja oltatgassa magát félévente, aki meg nem akarja, had csinálja már a dolgát nyugodtan.

Üzlet ez!

ui.: Szerintem ne menj be dolgozni, aztán ha majd elég sokan nem mennek be dolgozni, hátha rájönnek, hogy abba kellene már hagyni ezt a hatalmas blődséget!

:-)

2021. nov. 23. 08:32
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Miazhogy!
2021. nov. 23. 08:33
 4/7 anonim ***** válasza:

Oltás miatt nem lesz pozitív a teszt. Ez csak olyan oltásokkal fordulhatna elő, amelyek "döglöttvírus" vagy "gyengítettvírus" alapon működnek, a Janssen meg nem ilyen.

(Ez nekem már korábban is logikusnak tűnt, de aztán az első oltás után tesztelnem kellett, és biztos ami biztos, megemlítettem az oltást a tesztelőnek. Azt mondta, hogy az oltás nem befolyásolja a teszteredményt.)

2021. nov. 23. 08:45
 5/7 A kérdező kommentje:

Kedves 2-es valaszolo.

Sajnos nem tehetem meg, hogy ne jöjjek be dolgozni, mert akkor fizetesnelkülin vagyok. Es az alberletet,villanyt, bevasarlast valamiböl ki kell fizetni.

Nem akartam, es most sem akarom magam beoltatni. De nincs kedvem minden nap, 1 orat sorba allni, kint a hidegben, hogy teszteljek.

Es karacsonyra szeretnek hazamenni a csaladomhoz, magyarorszagra, karanten nelkül. (szoval kinek igy, kinek ugy, de valahogy megis rakenyszeritik azokra is akik nem akartak oltakozni)

Teljesen elfogadom, es tiszteletben tartom azokat akik felnek a virustol, es az elsök között szaladtak felvenni az oltast! De az a felhaborito, hogy elvileg "szabadon valasztott dolog" megis az oltatlanok a hibasak...

2021. nov. 23. 08:51
 6/7 anonim ***** válasza:

#5: Tökéletesen egyetértek minden szavaddal! (#2-es voltam)

A halálhoz sincs meg a jogunk, kb. le lehet szarni az effajta "szabadságot"! :-)

2021. nov. 23. 10:00
 7/7 anonim ***** válasza:
lehet, de nem az oltástól, hanem attól, hogy covidos vagy
2021. nov. 23. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!