Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért nem lehet megnézni a...

Miért nem lehet megnézni a halottat?

Figyelt kérdés
Papám meghalt de nem lehet őt megnezni mert koronavírusos volt és nem volt beoltva és sajnos meghalt állitólag de ezt nem tudjuk megnézni mert nem lehet őt megnézni meg hamvasztják őt de így nem vagyok benne biztos hogy meghalt... Gyöngyösi kórházban volt ez
2021. nov. 22. 19:37
 1/6 anonim ***** válasza:
70%
Erdekes. Gondolod,h eladtak rabszolganak?
2021. nov. 22. 19:42
 2/6 A kérdező kommentje:
En azt érzem hogy még nem halt meg arra gondolok hogy kísérleteznek vele vagy valami és rajtuk probalgassak az oltasokat
2021. nov. 22. 19:53
 3/6 anonim ***** válasza:
19%

Ezt nem szabad annyiban hagyni!!

Mihaz hogy azért, mert oltatlan volt?! Ez nem lepra.

Nagyon nagy turpisságok folynak ott a bezárt kórházak falai között, abban biztos vagyok! Az isten őrízze az embert hogy oda kerüljön! Simán elképzelhetö, hogy kisérleteznek rajtuk vagy ki tudja,,, bármi! Tegyetek feljelentést. A ti hozzátartozótok, jogotok van elhamvasztatni.

Mégis hogy képzelik ezt? Majd a kórház szépen elhamvasztja "eltünteti" és annyi?!

2021. nov. 22. 20:29
 4/6 anonim ***** válasza:
73%

Miért gerjesztitek a pánikot? Ez bűncselekmény, csak szólok!!

A kiadott eljárásrend szerint Covidban elhunyttól is elbúcsúzhat a hozzátartozó, annyi az előírás, hogy védőfelszerelést kell viselnie! Kezeslábas, maszk, kesztyű.

A hamvasztásról döntés a család dolga, (tekintettel az elhunyt akaratára természetesen) és ők intézik, a kórház senkit nem fog elhamvasztani tudta, és akarata nélkül...

2021. nov. 22. 21:14
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Nem azért nem lehet megnézni, mert oltatlan volt, hanem azért, mert covidos volt. Ja, és azért sem lehet megnézni, mert ez a törvény.
2021. nov. 22. 21:15
 6/6 anonim ***** válasza:

#5 Nem törvény, hogy nem lehet meg nézni a halottat én is meg néztem tavaly anyukám, mert úgy éreztem, hogy így jobban eltudok búcsúzni és tényleg jobb lett tőle és egyáltalán nem úgy emlékszem rá ahogy utoljára láttam.

Amúgy meg a COVID - rá már mindent rá lehet fogni. Ilyenkor nem véd a maszk meg (ha oltott vagy akkor az) érdekes...

2021. nov. 22. 22:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!