Miért nem lehet megnézni a halottat?
Ezt nem szabad annyiban hagyni!!
Mihaz hogy azért, mert oltatlan volt?! Ez nem lepra.
Nagyon nagy turpisságok folynak ott a bezárt kórházak falai között, abban biztos vagyok! Az isten őrízze az embert hogy oda kerüljön! Simán elképzelhetö, hogy kisérleteznek rajtuk vagy ki tudja,,, bármi! Tegyetek feljelentést. A ti hozzátartozótok, jogotok van elhamvasztatni.
Mégis hogy képzelik ezt? Majd a kórház szépen elhamvasztja "eltünteti" és annyi?!
Miért gerjesztitek a pánikot? Ez bűncselekmény, csak szólok!!
A kiadott eljárásrend szerint Covidban elhunyttól is elbúcsúzhat a hozzátartozó, annyi az előírás, hogy védőfelszerelést kell viselnie! Kezeslábas, maszk, kesztyű.
A hamvasztásról döntés a család dolga, (tekintettel az elhunyt akaratára természetesen) és ők intézik, a kórház senkit nem fog elhamvasztani tudta, és akarata nélkül...
#5 Nem törvény, hogy nem lehet meg nézni a halottat én is meg néztem tavaly anyukám, mert úgy éreztem, hogy így jobban eltudok búcsúzni és tényleg jobb lett tőle és egyáltalán nem úgy emlékszem rá ahogy utoljára láttam.
Amúgy meg a COVID - rá már mindent rá lehet fogni. Ilyenkor nem véd a maszk meg (ha oltott vagy akkor az) érdekes...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!