A maszk hosszú távon nem deformálja el az orrot?
Figyelt kérdés
Például ha valaki egész nap maszkban van és szorosan nyomja lefelé az orrát, akkor egy idő után alapból olyan lesz? Ezt mondta ma valaki nekem de nem tudom hogy csak meg akart-e ijeszteni?2021. nov. 22. 17:56
1/6 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy eldeformalja, sok orvos hord mar evek ota minden nap maszkot es rendben van az orruk. Meg ennyi erovel a szemüveg is elnyomoritana. :D
2/6 anonim válasza:
#1: A szemüveg eldeformálja az orrot és a fület is, aki régóta hord szemüveget, annak konkrétan a koponyacsontján is meglátszik.
Ha évekig folyton maszkot hordasz, akkor deformálja a fület és az orrot is, az orvosok is csak a covid intézkedések miatt hordanak állandóan maszkot, korábban ilyen sosem volt.
3/6 anonim válasza:
Ne írogass már ilyen hülyeségeket, az orvosok nem a covid miatt hordanak állandóan maszkot! Én fogorvos vagyok, covid előtt is kizárólag maszkban dolgoztunk. Senkinek sem deformálódott még el tőle az orra.
4/6 anonim válasza:
Én eddig csak olzan fogorvosnàl vagy sebésznél jártam aki a beavatkozáshoz felvette a maszkot, majd utána azonnal tépte is le magáról
5/6 anonim válasza:
De eldeformalja az orrot es fulet is.
Jelentkezz plasztikai sebeszhez.
6/6 anonim válasza:
Akkor nem jól kialakított a maszk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!