Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék inhalálni...

Semmixd321 kérdése:

Hogyan tudnék inhalálni hogyha közösségi térben vagyok?

Figyelt kérdés
Szóval nekem nagyon sokszor dugulva az orrom de de nagyon durván és nem kapok levegőt de az orrcseppet és társait nem nagyon szeretem mert sebes lesz tőle az orrom. A Nórit és Az Aromax már kipróbáltam de egyik sem segített rajtam. ): ezért egy lábosba rakok vizet és felrakom a tűzhelyre Majd amikor Felforrt csöppentek bele egy kis illóolajat majd a gőzt belélegzem úgyhogy a fejemben van egy törölköző. Ez gondolom nem újdonság sokatoknak, Ez egy amolyan házi praktika. No de van amikor közösségi tereken dugulva az orrom és hát eléggé kellemetlen hogy ki kell várni azt amire hazaérek hogy tudjak inhalálni. Tudnátok e mondani valami terméket amivel az inhalálás hoz hasonló dolgot magammal tudnék vinni. Gondolkodtam már hogy barkácsolok egy ezt de az túl macerás és időigényes No meg drága.

2021. nov. 21. 17:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Fül-orr-gégész, az okot kéne kezelni

[link]

2021. nov. 21. 17:27
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem erre (full laikusként) az orrcsepp-függőség illetve az allergia ugrott be.

Fül-orr-gégész előtt én annyit mindenképpen megpróbálnék, hogy reggel és este sós orrspray-t fújnék 2-3-szor, majd alaposan kifújnám az orrom. Persze folytatnám az eukaliptuszos inhalálást is. Ha nem segítenek ezek, akkor viszont fül-orr-gégész.

[link]

[link]

2021. nov. 21. 17:46
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Kisujjra cseppentesz birsmentat es bedugod az orrlyukadba. Vagy ilang ilangot.
2021. nov. 21. 21:33
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát! Ki fogom próbálni ezeket.Egyébként ez már gyerek korom óta kísért. Ha mondhatjuk így. Édesapámnak is hasonló problémái vannak.
2021. nov. 22. 17:16
 5/8 anonim ***** válasza:
Akkor orrsövény ferdülésed van
2021. nov. 22. 17:24
 6/8 A kérdező kommentje:
5: Ezt nem is tudtam! Azt hittem ez amolyan "családi örökség"
2021. nov. 22. 17:27
 7/8 anonim ***** válasza:

Családi örökség- aha, genetika

Viszont műthető

2021. nov. 22. 17:47
 8/8 A kérdező kommentje:
Az pompás hír viszont!
2021. nov. 22. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!