Plazmaadás hátrányai?
Figyelt kérdés
Szeretném elkezdeni, mert jól jönne az a pár ezer forint havonta. Havi 3x járnék. Milyen egészségügyi következményei vannak? Hallottam már fűt-fát, nyilvan a központokban nem fogják megmondani a kockáatokat. Vélemények?2021. nov. 21. 16:38
1/9 anonim válasza:
Maximum aznap kicsit fáradtabb leszel, de nem igazán láttam én a hátrányait. Mindig felkészülten menj, elegendő vizet igyál, olyan ételt egyél előtte való nap, ami zsírmentes.
Ha eleget iszol, nem fogsz beájulni, rosszul lenni.
2/9 anonim válasza:
Ha már hallottál fűt-fát akkor mégis itt mit várnál?
Ha szeretnéd elkezdeni kezdjed el, aztán majd meglátapasztalod.
A rendszeres hajvágás elvileg nem káros, csak a hajadnak kevesebb funkciója van mint a vérednek.
3/9 anonim válasza:
Nézd meg mi az a vérplazma, mire való és rájössz magadtól is, hogy miatt nem jó a szervezetednek nélküle, meg hogy hetente leveszik es 2 nap mire újratermeli.
4/9 anonim válasza:
Én azt hallottam, hogy az a gyakoriság, amivel hivatalosan menni lehet, egyáltalán nem káros.
5/9 anonim válasza:
Szerintem nem egészséges a túl gyakori plazmaadás, illetve a véradás sem feltétlenül. A vénák, erek nem igazán fogják tolerálni a rendszeres szúrást éveken keresztül, főleg ha sűrűn van ilyen. De egyébként menj el az elsőre és kérdezd meg, biztosan adnak felvilágosítást róla.
6/9 Brandon41 válasza:
Heti 1x is nyugodtan mehetsz. Volt olyan időszakom mikor heti 2x voltam plazmát adni. Egy negatívum viszont van már nekem, a vénám már eléggé be van hegesedve, és a bőröm is lilás már a vénámnál. Ehhez fontos azt is hozzátenni hogy, mindig ugyanabból a karomból veszik le, mivel a másik az nem alkalmas rá.
7/9 anonim válasza:
Én semmilyen hátrányát nem tapasztaltam eddig, sőt.
Sokkal jobban odafigyelek a vízfogyasztásra, az étkezésre, és rendszeres orvosi felügyelet biztosít arról, hogy egészséges vagyok. Ha egy értéked is azt mutatja, hogy valami gebasz van, ideiglenesen kizárnak.
8/9 anonim válasza:
Több, mint 120 alkalommal voltam plazmát adni eddig, semmi negatív hatást nem tapasztaltam az évek alatt.
9/9 anonim válasza:
Rohadtul nem egészséges plazmát adni. Hamarabb az elhalálozási arány. Rák és daganatos betegségek kialakulásának melegágya. Az ostoba útszéli kaparómunkásoknak jó pénz a havi 120ezer mellé, mert azok az agyukkal azt se fogják fel h élnek egyáltalán csak ösztönből élnek mint a férgek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!